Nyhedsarkiv

Sport

EM-fodboldfest i Aarhus på lørdag 12. juni 2021.

Der bliver stor fodboldfest i Aarhus, når det danske fodboldlandshold på lørdag 12. juni starter EM på hjemmebane. Her kommer Ceres Park nemlig til at danne ramme om en stor rød-hvid aften, når Aarhus Kommune – i samarbejde med Ceres Park & Arena – inviterer århusianerne og byens gæster til at se de danske slutrunde-kampe på storskærme på byens stadion.

Og efter billetterne til arrangementet kun har været til salg i en lille uges tid, er der allerede nu godt 5.000 århusianerne, der har sikret sig billet til den danske EM-åbning på lørdag. Så mens sommeren er kommet til Aarhus og forhåbentlig holder weekenden ud, så ser det ud til, at der måske bliver udsolgt til det første EM-arrangement i Ceres Park, hvor der er plads til et begrænset antal mennesker under Corona-ordningen for større arrangementer. I alt kan der være 6.700 til festen. Så der er stadig ledige pladser tilbage.

– Vi er glade for, at vi kan stille stadion til rådighed i et godt samarbejde med Aarhus Kommune og det er fantastisk, at der er så stor interesse for arrangementet på forhånd. Vi har tidligere fyldt Ceres Park til landskampe inde på banen – nu bliver det så på storskærme. Men stadig med mange på lægterne og derfor kan vi se frem til en fantastisk aften, når landsholdet løber på banen i København, siger Hanne Bisbo Stadsgaard, der er eventchef i Ceres Park & Arena, som altså lægger stadion til sommerens største århusianske fodboldfest

– Jeg glæder mig til, at vi kan samles om landsholdet igen – synge nationalsangen og juble når Danmark scorer. Vi trænger til den slags store fælles oplevelser igen, så jeg er meget glad for, at vi nu kan invitere til EM på Ceres Park, og dermed også trække fodboldfesten vest for Storebælt, sagde rådmand for Kultur & Borgerservice i Aarhus Kommune, Rabih Azad-Ahmad, da arrangementet i Ceres Park blev offentliggjort for en uge siden.

Hvis man går forgæves til lørdag, så er chancen der igen 17. juni, hvor Danmark møder Belgien, mens sidste gruppekamp er mod Rusland 21. juni. Begge kampe vises i Ceres Park. Og hvis Danmark går videre, vil festen naturligvis fortsætte med flere storskærms-arrangementer i Ceres Park. Billetterne til EM i Ceres Park koster 50 kr. pr. kamp og kan købes HER.

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk