Nyhedsarkiv

Sport

DBU Street DM i Aarhus

Lørdag d. 4. maj lægger Bispetorv asfalt til DBU Street DM 2013. På dagen vil der være masser af gratis fodboldaktiviteter for børn, unge og voksne.

Det bliver fodbold for alle pengene, når DBU Street DM skal spilles på Bispetorv lørdag d. 4. maj. Her vil 13-18-årige drenge og piger dyste på asfalten på den opstillede bane, hvor bolden altid er i spil og teknikken afgørende.Turneringen er landsdækkende og hele 15 byer besøges på DBU’s Tour, før de danske mestre skal findes ved et stort finalestævne på Rådhuspladsen i København d. 29. juni. Alle 13-18-årige kan tilmelde sit hold til DBU Street DM, hvor der spilles i U15 (årgang 1998-2000) og U18 (årgang 1995-1997). Der kan være op til syv spillere på et hold, og der spilles fire mod fire på banen. Det er ikke noget krav at spille i klub for at kæmpe med om DM-titlerne, og tilmelding sker på dbu.dk/dbutour.

DBU ruller fodbolden ud
Det er tredje år i streg, at DBU afholder DM i street fodbold, men i år bliver turneringen en del af et helt nyt koncept – DBU Tour 2013 – der i bogstaveligste forstand ruller fodbolden ud til hele Danmark.

DBU Tour besøger i maj og juni 15 større danske byer med gratis fodboldaktiviteter for børn, unge og voksne. Her kan fodboldglade danskere fx udfordre hinanden i skudstyrke, på pannabanen, i dribleslalom eller på den helt nye interaktive fodboldvæg. Derudover er det muligt at møde og konkurrere mod kvindelandsholdsspillere, der til sommer spiller EM i Sverige.

”Med DBU Tour vil vi begejstre danskere i alle aldre med fodbold i forskellige afskygninger. Vi ruller fodbolden ud for at komme tættere på danskerne – og for at vise, at fodbold er meget mere end blot 11 mod 11. Vi glæder os meget til at komme rundt i landet,” siger Adm. Direktør for DBU A/S, Katja Moesgaard.

DBU Tour 2013 besøger Bispetorv lørdag d. 4. maj klokken 10.00 til 16.00, og arrangementet i Aarhus afvikles i samarbejde med DBU Jylland og Sport Aarhus Event.

Du kan læse meget mere på facebook.com/DBUstreet og dbu.dk/dbutour.

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk