Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/aarhus-city.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 536
Verdensbilleder og aftenåbent i Aarhus City fredag 4. juni 2021 - Aarhus City ForeningAarhus City Forening

Nyhedsarkiv

Hygge, Kultur, Mad og drikke, Shopping

Verdensbilleder og aftenåbent i Aarhus City fredag 4. juni 2021

Temaet for den årligt tilbagevendende handels- og kulturevent “Verdensbilleder”, som i 2021 kan markere sit 25-års jubilæum, bliver ”Turen går hjem til Aarhus” som en hyldest til Smilets Bys fysiske handels- og byliv.

Aarhus City Forening har ønsket at gøre eventen til en familie- og handelsfest med fokus på byens mangfoldige indkøbs- og gadeområder som en hyldest til byens butikker, spisesteder og kulturliv, der grundet Covid-19-pandemien har haft det hårdt det seneste år. Hele by-eventen afvikles naturligvis anderledes end tidligere år, da vi fortsat skal være påpasselige i fht. corona, og vi afvikler derfor ikke større koncerter på byens torve og pladser men kun mindre og overraskende indslag. Til gengæld holder byens butikker og spisesteder åbent til kl. 22.00, så der vil være rig mulighed for både at shoppe i byens mange butikker samt hygge sig på caféer og restauranter.

#AarhusSelfies på Store Torv
Eventens højdepunkt bliver en helt særlig og borgerinddragende fotoudstilling, #AarhusSelfies, der får præmiere fredag 4. juni, og efterfølgende kan opleves hele sommeren på Store Torv. Udstillingen er et samarbejde med fotograf Mai Skou Wihlborg, der med turistfotos fra ind- og udland vil give udendørs oplevelser og engagere byens borgere og gæster til at dele turistselfies fra Aarhus. På fotorejsen vil du blandt andet kunne møde markante aarhusianere som Renée Toft Simonsen, Elsebeth Egholm, Lars Østergaard, David Nielsen, Sara Slott Petersen og Claus Dalby på velkendte locations i Aarhus.

Danmark for Målene på Bispetorvet
Aarhus City Forening har i flere år haft fokus på bæredygtighed og Verdensmål, og derfor vil det under dette års Verdensbilleder være muligt at opleve Verdensmålene på Bispetorvet gennem udstillinger, foredrag og indlæg, samt spændende, sjove og oplysende aktiviteter for hele familien.
Danmark for Målene på Bispetorvet får bl.a. besøg af Kia Biler, så du kan få en køretur i en smart elbil. Du kan også opleve forskellige oplægsholdere omkring bæredygtighed, grønne og sociale tiltag samt møde forfatterne bag børnebøgerne ”Victoria og Verdensmålene”.

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk