Nyhedsarkiv

Shopping

Thiele Briller – fokus på livsstil

Med Thieles to nye Flagship-stores i København og Aarhus bliver der åbnet for et nyt butikskoncept, hvor der sættes ekstra fokus på livsstil og kendte mærkevarer.

”Vi kan fornemme, at vores kunder bliver stadigt mere bevidste om, hvad de gerne vil have. Flere og flere ser i dag briller som en del af påklædningen, faktisk er der kommet lige så meget fokus på mærkevarer, når det gælder briller og solbriller, som når det gæl­der køb af tøj og accessories,” vurderer direktør Rasmus Planck fra Thiele-kæden.

Udviklingen betyder, at Thiele nu har åbnet Flagship-stores i København og Aarhus efter det såkaldte shop-in-shop-koncept.

”Vi er de første i Danmark, som udstiller vores mærkevarer i brillestel og solbril­ler sammen, så kunderne får lettere ved at orientere sig.

Mange går sommeren i møde med en eksklusiv solbrille, og hidtil har vi ment, at de stiller andre krav end dem, der skal have synskorrektion i form af briller eller kontaktlinser.

Med det nye koncept bliver det imidler­tid enklere for alle at få et godt overblik over, hvad yndlingsmærket kan tilbyde,” fastslår Rasmus Planck.

Branchens bedste service
Ændringerne kan ses i Thieles nye Flagship-store i bl.a. Ryesgade 12 i Aarhus. Hvad der ikke er ændret ved er, at Thiele forsat giver branchens bedste serviceop­levelse.

Læs mere på butikkens hjemmeside HER og deres Facebook-profil HER.

thiele-interioer-6-a

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk