Nyhedsarkiv

Hygge, Kultur, Mad og drikke, Oplevelser, Shopping

Så er forårsavisen “Smilets By” på gaden

Byens handelsliv er begyndt at åbne op igen, og det fejrer vi med udgivelsen af forårsavisen ”Smilets By”, der kan læses lige HER.
Avisen er også at finde i Århus Onsdag/Lokalavisen Aarhus fra 24. marts.

I avisen kan du bl.a. læse om hvad AGF-cheftræner David Nielsen glæder sig allermest til at opleve i byen. Du kan også blive inspireret til hyggelige ophold på byens skønne hoteller og af de nyeste forårstendenser inden for mode, og så kan du læse om spændende forretninger i Aarhus City. Læs også om ”Opdag Aarhus”-appen, der guider dig til skjulte og anderledes oplevelser på egen hånd i Aarhus, og glæd dig til sjove oplevelser i trygge rammer, når Tivoli Friheden åbner igen 1. april.

Vil du fortsat gerne kunne handle i alle byens butikker, købe unikke varer i specialforretninger, spise god mad fra hele verden på caféer og restauranter, så er det nu du skal HANDLE OG STØTTE LOKALT, hvor det er muligt. Vi opfordrer alle til at bruge byen i det omfang, det er muligt – naturligvis efter myndighedernes retningslinjer.

Aarhus City Forening      Dokk1, Hack Kampmanns Plads 2, Niveau 3      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk