Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/aarhus-city.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 536
Kom tættere på Italien i Bruuns Galleri - Aarhus City ForeningAarhus City Forening

Nyhedsarkiv

Oplevelser, Shopping

Kom tættere på Italien i Bruuns Galleri

Til Verdensbilleder kan du opleve Italien, når du træder ind i shoppingcenteret Bruuns Galleri. Her vil både være stemningsskabende aktiviteter og et væld af gode tilbud.

Italien er for mange forbundet med dejlige ferier med lækker italiensk is, sprøde pizzaer og skoldhed espresso eller kølende iskaffe. Landet tiltrækker turister som en støvleformet magnet, og der er trængsel for at opleve seværdigheder som Colosseum i Rom, kanalerne i Venedig eller de fine sandstrande ud mod Middelhavet. Med sådan nogle ferieminder i bagagen er det oplagt at tage en tur i Bruuns Galleri for at få en bid af Italien. Hele centret kommer til at summe af liv, og du kan ose rundt og nyde dekorationerne, den italienske stemning og gode tilbud i dagens anledning.

Shop løs
Når man siger Bruuns Galleri, siger man også automatisk shopping. Stedet er et af århusianernes favoritter, når det gælder indkøb af modetøj til børn og voksne, accessories, dagligvarer, isenkram og meget andet. Så tag veninderne, kæresten eller børnene med på en slentretur gennem galleriets gader, nyd stemningen og lad dig inspirere af butikkernes mange varer. Måske mangler du badetøj til ferien, solcreme til sommeren eller en god bog til weekenden. Bruuns Galleri er leveringsdygtig i det hele – og mere til.
Fra kl. 15 uddeles vouchers (begrænset antal) til de handlende, som kan byttes til en gratis, italiensk iskaffe hos Pascucci. Og i løbet af dagen vil der være forskellige smagsprøver og samplings, hvor blandt andet brandet STATE vil dele smagsprøver ud af deres populære energidrik.

 

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk