Nyhedsarkiv

Kultur, Oplevelser, Shopping

Julemarked på Arkitektskolen 5.-6. december 2015

I weekenden 5.-6. december er der julemarked på Arkitektskolen Aarhus. Bag de fleste af de cirka 70 boder står studerende fra skolen, der med markedet får mulighed til at prøve kreative ideer af i trygge rammer.

Det er en tilbagevendende tradition, at der hvert år i december afholdes julemarked på Arkitektskolen Aarhus, og i år er ingen undtagelse. Julemarkedet er arrangeret af frivillige studerende og er til for de studerende. Sidste år var der over 2.000 besøgende.

Der er cirka 70 forskellige boder til julemarkedet, og bag størstedelen af dem står nuværende eller tidligere studerende på Arkitektskolen Aarhus. Med julemarkedet får de studerende en mulighed for bruge deres kreativitet af med en lang række forskellige produkter. For nogle studerende er julemarkedet en hyggelig weekend, hvor der tjenes lidt ekstra til SU’en. For andre er det springbrættet til noget større som egen virksomhed og salg i butikker.

Der er åbent for besøgende lørdag og søndag kl. 10 til 17, og det er gratis at komme ind som gæst. Der er indgang gennem porten i Nørreport 20, og boderne er stillet op i Laden Syd og Nord samt i Kantinen. I nogle af boderne sælges der produkter fra kreative folk udefra, mens der vil være mulighed for at købe mad og drikke i Kantinen.

Mangfoldigheden i produkterne på markedet er stor. Der er smykker, flet, strik, hækling, lædervarer, tasker, tøj, julepynt og illustrationer. Derudover er der ting til indretning af hjemmet som ure, lamper, knager, hylder, borde, urtepotter, skærebrætter, lysestager og andre produkter i træ og beton.

Se mere om Arkitektskolens julemarked HER.

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk