Nyhedsarkiv

Børn, Kultur, Oplevelser, Shopping

Julemanden tyvstarter sin ankomst til Aarhus City fredag 13. november 2015

I år kommer julen til Aarhus lidt tidligere end normalt. Julemanden har nemlig valgt at ankomme til Smilets By allerede fredag 13. november, hvor han med den traditionelle juleparade og tændingen af Strøgets fantastiske stjernehimmel vil skyde julen i Aarhus City i gang.

Og ikke kun datoen for paraden men også paradens startsted er nyt, fortæller direktøren for Aarhus City Forening, Claus Bech:

”Tidligere år er paraden blevet sat i gang fra Honnørkajen, men i år har vi valgt at begynde ved Dokk1. Dokk1 er et oplagt sted at benytte, fordi julemandens skib nemt kan lægge til lige ved Dokk1, og samtidig har de mange børnefamilier, der kommer for at se julemanden og paraden, en rigtig god udsigt, uanset om de står på kajen eller på de forskellige plateauer omkring Dokk1.”

Julemanden lægger kl.18.00 til ved Dokk1, hvor han modtages af festlig julemusik, og sammen med de mange andre paradedeltagere vil julemanden køre gennem hele byen og hilse på de tusindvis af forventningsfulde børn, der hvert år stiller sig klar langs paraderuten.

Når julemanden ankommer til Strøget, vil han kl. ca. 18.30 sædvanen tro tænde for Strøgets fantastiske stjernehimmel, og så er julen for alvor en realitet i Aarhus City.

Mange af byens butikker holder denne aften åbent til kl.21.00, og byens mange gæster har derfor rig mulighed for at købe årets første julegaver.

PRINT PARADERUTEN HER

ELLER SE KORT NEDENFOR:

 

Juleparade-rute2015

 

 

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk