Nyhedsarkiv

Overnatning

Nyt design hostel i Aarhus åbner med særlige fordele til lokale

Den 6. maj åbner Brøchner Hotels endelig dørene op til det tidligere hovedbibliotek i Mølleparken. Den oprindelige biblioteksbygning fra 1934 er omdannet til et nyt luksus design hostel, BOOK1, der med foodcourt, bar og loungeområder – og særlige fordele til lokale – bliver et nyt mødested i Aarhus.

Det nye design hostel er rykket ind i det tidligere hovedbibliotek, som har gennemgået en komplet transformation med respekt for den oprindelige arkitektur. Med unikke rammer viser BOOK1 vejen for en nytænkning af hostel-oplevelsen. Overnatningen foregår enten i bunk bed dorms, ’pod dorms’, kendt fra luksus capsule-hoteller i Japan, eller i private værelser og eksklusive hostel suiter. Og gæsterne kan bruge deres telefon til at checke ind og ud, låse døren og åbne deres private skab på værelserne.

Foruden overnatning byder BOOK1 også på bar, loungeområder og en ny food court, der ledes af den lokale madiværksætter MIB, som i forvejen har flere spisesteder i Aarhus. Alt sammen åbent for den lokale aarhusianer såvel som hostel-gæsten.

Ligesom det tidligere hovedbibliotek var et mødested i byen, vil BOOK1 også være det. Om man mødes til frokost eller middag ved langbordene i MIBfoodcourt, drinks i baren eller til et kaffemøde på farten. Det nye design hostel har også bevaret gennemgangen fra Latinerkvarteret til Mølleparken og vil dermed fortsat binde byen sammen.

MIBfoodcourt tilbyder et miks af madkoncepter, eksempelvis et nordisk pizzakoncept, smørrebrød og et bageri. Her serveres også den økologiske morgenmad ’Good Morning. It’s Organic!’. Lobby baren har sin helt egen signatur, nemlig ’Bunks & Buckets’, der i sin enkelthed går ud på drinks i plus size versioner. Hver dag fra kl. 17.00 – 18.00 er der desuden ’Bottoms Up’, hvor der er gode priser i baren.

Som noget helt særligt tilbyder BOOK1 lokale fordele og åbningstilbud til naboerne. Alle med bopæl i Aarhus kan til enhver tid blive del af ’Hey Neighbour’ og få 10 % fast rabat på alt i baren samt invitationer til events og særlige tilbud. Den 6.-8. maj vil der desuden være DJ, Bottoms Up i lobby baren fra kl. 15.00 – 22.00 (3 for 2 på barkortet) og fra den 6.-16. maj tilbyder MIBfoodcourt 50 % på alt i den nye food court på nær MIBbageri – som en invitation til at kigge forbi.

Adresse: Møllegade 3A, Mølleparken, 8000 Aarhus C, Telefon: +45 88301500
Hjemmeside:
https://www.brochner-hotels.com/book1-designhostel/

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk