Nyhedsarkiv

Oplevelser

Mød Danmark for Målene på Bispetorvet til Verdensbilleder 2021

Danmark for Målene er Danmarks største oplysningskampagne om FN’s 17 Verdensmål, og fredag 4. juni kan du møde kampagnen, som i anledning af Verdensbilleder rykker ind på Bispetorvet med et spændende program.

Bæredygtighed og Verdensmål har længe været en vigtig sag for Aarhus City Forening. Derfor kan du også i forbindelse med Verdensbilleder i år blive klogere på bæredygtighed, sociale tiltag og grøn omstilling. Det sker, når Danmarks største oplysningskampagne om FN’s Verdensmål rykker ind på Bispetovet fra kl. 10 –20 fredag 4. juni.

Danmark for Målene på Bispetorvet får blandt andet besøg af Kia Biler, så du kan få en køretur i en smart elbil. Du kan også opleve forskellige oplægsholdere omkring et grønnere og bedre liv samt møde forfatterne bag børnebøgerne ”Victoria og Verdensmålene”.

Klar med sommerkampagne

Theresa Blegvad, direktør for Danmark for Målene, glæder sig til en sommer med mange arrangementer. Efter lang tids nedlukning brænder hun virkelig for at komme ud og fortælle om sin hjertesag – FN’s Verdensmål. De 17 Verdensmål er en plan og ambition for hele verdens udvikling frem til 2030.

”Danmark for Målene har epicenter i Aarhus, hvor vi er glade for (gen)åbningen af vores Verdensmålsarrangementer i hjertet af Aarhus. Aarhus er et fyrtårn i forhold til den bæredygtige agenda, hvor Verdensmålene kan være med til at understøtte denne bevægelse med viden, oplysning og handling. Vores generation har et kæmpe ansvar for at gøre en positiv forskel i verden, når vi ændrer vaner adfærd og påtager os et personligt og fælles ansvar for handlingerne,” forklarer Theresa Blegvad og fortsætter:

”I Danmark for Målene ser vi frem til en lærerig dag i tæt samarbejde med Aarhus City Forening, byens øvrige aktører og andre partnere, der har fokus på den bæredygtige, grønne og sociale agenda. Vi har et fælles ansvar for at få en aktiv og levende dag i Verdensmålenes tegn med idéer til handlinger og hverdagen i øjenhøjde – og naturligvis i en ansvarlig Covid- 19-udgave,” afslutter hun.

Danmark for Målene kan opleves på Bispetorvet fredag 4. juni kl. 10 – 20.

Se dagens program HER, og se mere om Danmark for Målene HER.

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk