Nyhedsarkiv

Børn, Kultur, Mad og drikke, Oplevelser

Julemarked på Lille Torv, Store Torv og Bispetorv 2017

Glæd dig til europæisk julemarked samt Zirkus Nemos ”Hjule”-univers med nostalgiske forlystelser og underholdning for hele familien på Lille Torv, Store Torv og Bispetorv fra fredag 17. november 2017.

I anledningen af Kulturhovedstadsåret har Aarhus City Forening lanceret et helt nyt samarbejde i julen i Aarhus. Her præsenterer de et europæisk julemarked, hvor du vil møde europæisk julemarkedsstemning på både Lille Torv og Store Torv. Der vil være smukt udsmykkede juleboder, som tilbyder alskens julelækkerier, specialiteter og gaveidéer fra op mod 20 europæiske lande. Juleuniverset i Aarhus City er tænkt som et supplement til de allerede eksisterende juleoplevelser og julemarkeder i Aarhus, og håbet er at kunne tiltrække endnu flere besøgende til Smilets By i november og december. ”Vi vil rigtig gerne aktivere de mange torve og pladser, der ellers normalt står forholdsvist øde og mørke hen i julemånederne. I år kan byens besøgende derfor se frem til en helt anden og unik oplevelse, når de lægger vejen forbi Lille Torv, Store Torv og Bispetorv fra midt november og frem til juleaften. Julemarkedet er inspireret af kvalitetsmarkeder i blandt andet Paris, Holland, Tyskland og England, og både boderne og torvene udsmykkes på smukkeste vis med masser af julepynt, gran og julelys, så vi får den helt rigtige julestemning, hygge og juleatmosfære,” understreger Claus Bech.

Julenostalgi med Zirkus Nemo
Søren Østergaard har i årevis rejst rundt med det alternative og populære Zirkus Nemo, hvor han efterhånden også er blevet specialist i at finde nostalgiske og smukke tivoliforlystelser til den yngste målgruppe. Og nu bliver han altså også en del af julen i Aarhus. Aarhus City Forening beskriver tiltaget som et retro-juleunivers, der har fået navnet Zirkus Nemos ”Hjule”-univers. Der vil i den forbindelse være underholdning fra Bispetorvets scene samt helt særlige og overraskende kulinariske juleoplevelser. Om konceptet forklarer Søren Østergaard selv: ”Jeg ser meget frem til at præsentere vores flotte og historiske cirkusvogne som udsmykkede juleboder og nostalgiske forlystelser for børnene i et helt særligt Nemo ”Hjule”-univers. Samtidig vil vi gerne underholde og overraske gæsterne i samarbejde med byens forskellige aktører og byde på anderledes juleunderholdning for både børn, unge og voksne, så vi får skabt masser af julehygge og en smuk og unik julestemning i Aarhus City. Og hvem ved om Smadremanden bliver til ”Hjule”-manden og har en julekringle med,” afslutter Søren Østergaard.

Se tv-spot fra julemarkedet HER.

Åbningstider Lille Torv og Store Torv:
Mandag til torsdag: 10.00-18.00
Fredag: 10.00-19.00
Lørdag-søndag: 10.00-17.00

Åbningstider Bispetorv:
Mandag til fredag: 12.00-18.00
Lørdag og søndag: 11.00-18.00

Julemarkedet på Lille Torv, Store Torv og Bispetorv kan opleves fra fredag 17. november til og med fredag 22. december 2017.

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk