Nyhedsarkiv

Oplevelser

Green Shuttle – miljørigtig cykel-taxi til folket

Når man bevæger sig rundt i gaderne i Aarhus City bliver man tit ramt af et indre smil af glade minder ikke mindst pga. det hjerterum vi aarhusianere giver til hinanden og til vores gæster, og de talrige caféer, barer og spillesteder langs åen og inde i de gamle krogede hyggelige gader er alt sammen med til at bære præg af historie, hygge og stemingen. 

Det er som om man nærmest kender hinanden fra den ene ende af byen til den anden, og derfor besluttede Green Shuttle sig for at gøre noget for at komme hinanden endnu tættere ved at tilbyde byen en ny og sjov måde at færdes i Aarhus på;

 CYKEL-TAXI til folket!” fordi det er miljøvenligt – fordi det giver mindre trafikstøj i bybilledet, og fordi det er sjovt og anderledes – det bliver smilet nemlig kun større af :0)

Green Shuttle startede i 2012 med visionen om at gøre Aarhus ekstra sjov at færdes i og vise en ny og spændende vinkel på transporten i de fine gader i Aarhus ved at tilbyde cykel-taxi-transport. Både i midtbyen fra bar til bar, hjemtransport efter oplevelser i City, bryllupskørsel og ved lokale festivaller oplevede de en enorm opbakning og fik hurtig overvældende positiv respons. De blev modtaget med et brag, da de første gang rykkede ud med fuld gas i festugen 2012. Det gik ærlig talt amok..!

Siden da har lokale virksomheder som Smagløs, Folkestedet, Godsbanen og mange af deres Facebookvenner været med til at gøre projektet om Aarhus som cykel-taxi by NR1 i Danmark til en realitet. Med rampe fra Aarhus ”Smilets by” er det en succes for både chauffører, de kørende gæster og samarbejdspartnere og Green Shuttle er meget taknemmelige for at have alle med.

Green Shuttle har glædet sig meget til at blive taget godt imod i Aarhus City, af Aarhus City Forening og af alle byens gæster med deres Green Shuttle cykel-taxier. De ønsker nemlig at tilbyde alle en ny spændende måde at blive transporteret rundt i Aarhus på og samtidig tilbyde en ny vinkel på oplevelsen af at færdes rund i Aarhus på en ny, sjov og ikke mindst miljørigtig måde.

 

Green Shuttle tilbyder udover taxi-kørsel i Aarhus City også kørsel til:

•Firmaevents

•Firmafester

•Konfirmationer

•Bryllup

•Sightseeing

•Mindre vareleveringer i Aarhus midtby

 

Se filmen af Green Shuttles NYE cykler med MASSER af lys HER

Læs mere om Green Shuttle HER

Følg Green Shuttle på facebook HER

 

Ring og hør mere om cykel-taxi ture i Aarhus City, bestilling, priser m.m. på 22 94 04 40

 

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk