Nyhedsarkiv

Oplevelser

Float Studio

Float Studio, Danmarks største float-center, ligger i Fredensgade 42 i gården over for Rutebilstationen og er netop nu på vej til at åbne et nyt center i Indre København. Nikolai Flyvbjerg Kristensen og Jonas Olesen åbnede Float Studio i sommeren 2019 og var de allerførste til at introducere aarhusianerne for floating, som på dansk hedder flydeterapi.

Hvad er floating?

Flydeterapi er udbredt verden over og er effektivt til reduktion af stress, led- og muskelsmerter, søvnløshed, hudlidelser og meget andet. En float pod er en tank med 30 centimeter vand og 550 kg epsomsalt (magnesiumsalt), som gør vandet mere saltholdig end Det Døde Hav. Og netop det, får alle til at flyde helt ubesværet. Vandet er kropstempereret, så efter et stykke tid, kan man ikke mærke forskellen mellem krop, luft og vand, hvilket giver følelsen af komplet vægtløshed.

Som noget nyt introducerer Float Studio nu Ocean Float Rooms i både Aarhus og København. Et Ocean Float Room er et stort floatroom, som du træder ind i via en dør. Dette  er beregnet til par og folk, som ønsker en særligt luksuriøs oplevelse.   

Hvad er NEO-terapi?

Foruden nyt center, ny type float-oplevelse, så er Float Studio i foråret 2021 også blevet valgt som det første NEO-center i Aarhus (15. center i Danmark). NEO står for Naturlig energioptimering og er en dansk udviklet behandling, som på bare halvandet år er blevet populært over hele landet takket være gode resultater med blandt andet kræftpatienter. Denne behandling arbejder nemlig på celleniveau i hele kroppen. NEO kan ikke erstatte anden medicinsk behandling, men flere hundrede NEO-brugere med kræft har udtalt, at det kraftigt har mindsket deres bivirkninger ved kemobehandling. Læs mere om NEO på www.floatstudio.dk/neo.

Banebrydende stress- og transformationsforløb

Endelig tilbyder Float Studio Aarhus nu et helt særligt 6 ugers forløb, som ikke udbydes nogle andre steder. Forløbet tager hånd om den enkelte på alle niveauer, og er ikke kun henvendt til stressramte – det er for alle, som ønsker at skabe en forandring i sit liv.

Forløbet indeholder:

  • Opstartssamtale
  • 6 x floating
  • 6 x NEO-terapi
  • 2 x coachingsessioner med life & stresscoach
  • 6 ugers onlinekursus
  • Afsluttende samtale
  • Velkomstpakke med dagbog, epsom salt, afstressende olier mm.
  • E-bog om stress

Alle kan få en gratis samtale med Float Studios nye medejer Sara Dencker, som er certificeret stresscoach hos Sofia Manning. Forløbet har 100% tilfredsgaranti. Læs mere på www.floatstudio.dk/stressforloeb/

Float Studio er medlem af Aarhus City Forening.

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk