Nyhedsarkiv

Oplevelser

Explore the green World with Aarhus

3. og 4. juni har du mulighed for at opleve en ny vinkel af ”Verdensbilleder – Explore the World with Aarhus”. I år sættes der nemlig fokus på bæredygtighed med udstillingen ”Explore the green World with Aarhus”. Udstillingen er skabt i samarbejde med blandt andre Aarhus Kommune, ”Go green with Aarhus”, Koncept Aarhus , Global Citizen og Aarhus City Forening.

Bæredygtighedsudstillingen foregår på Rådhuspladsen og åbnes officielt af Rådmand Kristian Würtz fredag 3. juni kl. 15.00. På udstillingen er der fokus på, hvordan private husstande, virksomheder og Aarhus by kan foretage en grøn omstilling til glæde for miljøet og til glæde for egen økonomi. Virksomheder som Jydsk Tagteknik A/S og Buus Anlægsgartner A/S kommer og giver deres bud på grønnere løsninger, som helt almindelige mennesker kan implementere derhjemme og derved gøre deres, for at vi kan gå en grønnere verden i møde.

Som centrum for udstillingen opstilles en ”Spotter-Box” fra Global Citizen. Spotter er en registreringsplatform for frivillige private og professionelle fra hele Europa, som alle har en interesse i bæredygtig vækst, og som gerne vil bidrage med engagement, viden, kompetencer, ideer og vinkler på en bæredygtig fremtid for hele verden. Spotter-netværket vokser i hele Europa og kommer bl.a. til at danne grundlag for et endnu større tiltag i Aarhus City 2017.

Udstillingen “Explore the green World with Aarhus” har åbent fredag 3. juni kl. 13.00-21.00 (med officiel åbning af Kristian Würtz kl. 15.00) og lørdag 4. juni kl. 11.00-17.00 på Rådhuspladsen. Det er gratis at besøge udstillingen og alle er velkomne – så kom og bliv inspireret til en grønnere omstilling!

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk