Nyhedsarkiv

Børn, Oplevelser, Sport

DBU fodboldfest på Store Torv under Verdensbilleder 2018

Denne sommer besøger DBU Tour 10 forskellige danske byer, hvor de inviterer til fodboldfest og viser kampe på storskærm. Det hele starter i Aarhus i forbindelse med Verdensbilleder, hvor temaet i år netop er det kommende VM i Rusland.

VM i straffe
Det populære event VM i Straffe er igen i år på programmet. Det finder sted fredag 1. juni fra klokken 16 – 21. Efterspørgslen har i år været så stor, at der er blevet udsolgt i Aarhus, men tag dine venner under armen og kom ned og se en altid sjov turnering fra lægterne. Der er selvfølgelig præmier til vinderne, mens de tre bedste desuden bliver inviteret med til et finalestævne i København. Det er stadig muligt at tilmelde sig VM i Straffe i nogle af de andre byer.

“Konkurrencen startede tilbage i 2014, fordi Danmark ikke kom med til VM slutrunden. Vi ville gerne lave et fodboldevent alligevel, og derfor lancerede vi VM i Straffe. Det blev allerede dengang en stor succes, og derfor har vi holdt fast i VM-formatet lige siden. Nu er det ekstra sjovt,  da der er en VM-slutrunde lige om hjørnet,” forklarer Mads Damgaard, der er eventkoordinator på DBU Tour.

Fredag 1. juni holder DBU desuden alle deres andre fodboldaktiviteter åbne til kl. 24. Her kan du dyste mod dine venner i forskellige konkurrencer, spille bordfodbold eller købe landsholdsmerchandise.

Fodboldens Dag
Lørdag 2. juni fejrer DBU Fodboldens Dag fra kl. 10-15 på Store Torv.

”Her kører vi forskellige halv times programmer på arenaen med for eksempel præcisionsskydning, overlægger-konkurrence og Carlsberg Sport Goal Shot,” fortæller Mads Damgaard.

Uden om arenaen kan man blandt andet prøve kræfter med FIFA 18 turnering på PS4, driblebane, Speed Cage, Panna-fodbold, Hummels aktivitets-truck, Samsungs TV-lounge og meget mere. På området er der plads til at spille og lege for både små og store fodboldfans. Og måske mor kan shoppe rundt i byen, mens resten af familien hygger sig på Store Torv.

Den store finale
Det bliver med garanti en fodboldfest af de helt store, når DBU sætter storskærmen op og viser landskampen mellem Sverige og Danmark lørdag 2. juni direkte. Det er en testkamp, som spilles i Stockholm, og kampen er derfor den perfekte anledning, hvis du vil varme op til VM og støtte de danske drenge.

”Vi er glade for, at vi kan starte vores DBU Tour i Aarhus med fodboldkampen. Det skal nok blive festligt og et godt punktum på vores to dage i byen. Kampen vises på storskærm kl. 19.45, det er gratis, og alle er velkomne. Det er desuden tilladt at medbringe både tæpper og havestole, så det kan blive en hyggelig oplevelse med god stemning,” afslutter Mads Damgaard.

Program DBU Tour på Store Torv: ore Torv 1. juni kl. 16-21:
Fredag 1. juni kl. 16.00-21.00: VM i Straffe
Lørdag 2. juni kl. 10.00-15.00: Fodboldens Dag
Lørdag 2. juni kl. 19.45-22.00: Storskærm med Sverige-Danmark

Se mere om DBU Tour HER.

 

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk