Nyhedsarkiv

Oplevelser

Danmark for målene 2019

Landsdækkende folkeoplysningskampagne om FN’s 17 verdensmål med Aarhus i front!

Kampagnen DANMARK FOR MÅLENE sætter fokus på de udfordringer og muligheder, som FN’s verdensmål omhandler. Desværre kender alt for få i Danmark til målene, og det skal der laves om på – der er brug for handling nu! Aarhus City Forening går derfor forrest med at udbrede kendskabet til de 17 verdensmål i et bredt samarbejde, så verdensmålene kommer i øjenhøjde med forbrugere og borgere.

Det er vigtigt, at vi alle tager et ansvar, og Aarhus ser derfor frem til at være en del af en storstilet indsats i hele Danmark, hvor “Danmark for målene” forhåbentlig kan nå ud til rigtig mange mennesker og få mulighed for at gøre en forskel, så kendskabsgraden til verdensmålene vil stige til nye højder og sætte fokus på både mulighederne og udfordringerne på vores fælles jordklode.

I løbet af foråret, sommeren og sensommeren 2019 vil Aarhus få besøg af Danmark for målene-kampagnen med temadage, der vil sætte fokus på verdensmålene, og eventen ”Verdensbilleder 2019”, som afvikles fredag 31. maj og lørdag 1. juni i Aarhus City, vil også tage afsæt i verdensmålene, så de kommer tæt på byens gæster, forbrugere og borgere – store som små.

Danmark for målene-kampagnen besøger Aarhus:

Læs mere om Danmark for målene-kampagnen HER .

Læs mere om FN’s verdensmål HER.

Allerede afholdte arrangementer:

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk