Nyhedsarkiv

Hygge, Musik, Oplevelser

Stor musikalsk fest på Bispetorvet med Thøger Dixgaard, JJ Paulo, Anna David med flere

Der bliver fest og stemning i Aarhus under Smilets Festival. På Bispetorvet kan du fredag 15. oktober høre den charmerende Mek Pek, når han går på scenen kl. 18 med showet ”Åh Abe”. Mek Pek er ikke uden grund blevet betegnet som landets sødeste og mest sympatiske musiker til det yngste publikum. Igennem hele sin karriere har den energiske musiker været et
uhøjtideligt og humoristisk indslag på den danske musikscene. Mek Pek blev især kendt for sin gode energi, da han i 2001 var med til at udgive ”Mek Pek og Habbasutterne.” Albummet solgte knap 10.000 ex., og bandet blev et af de travleste børne-rock-bands i Danmark med over 100 koncerter om året.
Senere på dagen kl. 19 er det den danske sanger, sangskriver og producer Thøger Dixgaard, som giver koncert. Han har tidligere været en del af det aarhusianske hiphop-ensemble Flødeklinikken, men i 2014 startede han sin solokarriere op. Den aarhusianske musiker har flere gange opnået høje placeringer på de danske hitlister, og hans sange er blevet spillet af millioner på de digitale streamingtjenester. I 2018 medvirkede Thøger Dixgaard i TV-programmet ”Toppen af Poppen.”
Den gode musikalske stemning fortsætter fredag med JJ Paulo. Han er en fyr, som du bør holde øje med, for den unge sanger, sangskriver og producer er en fænomenal performer på scenen. JJ Paulo er født i Tanzania og opvokset i Silkeborg. I showet får du afrikanske rytmer og en utrættelig energi. JJ Paulo er flere gange indstillet til Gaffa priser, og i 2020 kunne du
høre ham på både Spot og Roskilde Festival.

Kigger du forbi Bispetorvet lørdag under Smilets Festival, så kan du møde ”Kalles World Tour”. Det eneste man kan være sikker på her, det er, at intet er planlagt. Kalle Mathiesen er uddannet trommeslager ved Rytmisk Musikkonservatorium, og han har skabt sit one man show ud fra devisen, at ”der er musik i alt, og alt er musik.” Bevæbnet med en loopstation, trommesæt og en god portion selvtillid serverer han musikalsk underholdning i verdensklasse.
Bliv endelig hængende på Bispetorvet, for kl. 13 kan du høre den fængende sangerinde Anna David. Hun havde sin debut som bare 17-årig med hittet ”Fuck dig”, og hun har siden begejstret sine fans og publikum ved mange koncerter på festivaler og open airs, herunder Langelands Festival, Skanderborg Festival og Aarhus Festuge. Anna David har siden debuten haft adskillige hits og har haft kæmpe succes ikke kun i Danmark, men også i Tyskland. Anna David kommer med sit gode humør og en kæmpe energi, der uden tvivl vil sætte gang i danseskoene og få hele torvet til at gynge. Anna David deltog også i ”Toppen af Poppen” på TV2 i 2011, hvor danskerne for alvor så hendes alsidighed og talent, da hun med Jokeren, Dorthe Kollo og Erann DD fortolkede sange på kryds og tværs.

PROGRAM BISPETORVET

Fredag 15. oktober
Kl. 18.00-19.00: Mek Pek med Åh abe
Kl. 19.00-20.00: Thøger Dixgaard og JJ Paulo

Lørdag 16. oktober
Kl. 12.00-13.00: Kalles World Tour
Kl. 13.00-14.00: Anna David

Forbehold for programændringer

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk