Nyhedsarkiv

Hygge, Mad og drikke, Miljø

The House – café, mødelokaler og coworking i hjertet af Aarhus.

The House er stedet for entreprenører, pionerer og visionære erhvervsfolk i Aarhus og tilbyder spændende coworking miljøer, målrettet ethvert behov og ønske.
Caféen er åben for alle, uanset om du er medlem eller blot forbipasserende på gågaden. Husets café sætter rammen for, at du kan holde et uformelt businessmøde, sidde og arbejde nogle timer eller blot nyde den måske bedste kop kaffe i Aarhus C. Det er også muligt at bruge vores smukke gårdhave, som er en del af huset.
The House ligger i Ryesgade og er det perfekte sted til et drop-in før eller efter en forretningsaftale. 
Caféen er ligesom resten af huset indrettet i et eksklusivt design. Samtidigt er der højt til loftet, og huset er indrettet til at fordre din kreativitet, uanset om du sidder og arbejder, holder et forretningsmøde eller blot nyder en dampende varm kop kaffe. Find ny inspiration i caféen eller lad dig rive med af gågadens pulserende liv. 

Som gæst i caféen får du en forsmag på resten af huset. Her venter en verden af coworking med varierende og inspirerende arbejdszoner, hvor du kan skabe din egen arbejdsdag. Cafeén tilbyder 10 % studierabat.

Har du i stedet brug for aflukkede mødefaciliteter, tilbydes også mødelokaler indrettet i professionel stil. De kan bookes direkte via dette link: https://thehouse.dk/moedelokaler/, og hvis du tilføjer koden aarhuscity23 udløser det 20 % rabat.

The House er stolt indehaver af det økologiske spisemærke i bronze.

Se mere om The House HER.

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk