Nyhedsarkiv

Kultur, Oplevelser

Velkommen til Dronningen og Royale Verdensbilleder i Aarhus City

Vær med til at fejre Dronning Margrethes regentjubilæum 3. – 4. juni i Smilets By
Som del af sommertogtet med Kongeskibet Dannebrog gæster Hendes Majestæt Dronningen Aarhus City i dagene 3. og 4. juni 2022, hvor Aarhus Kommune og Aarhus City Forening er klar med en stor, folkelig og festlig fejring, der også byder på en markering af Majestætens 50-års regeringsjubilæum.

Karetkørsel gennem midtbyen, og fejring og hyldest af Dronningen på Rådhuspladsen
Fredag 3. juni kl. 10.00 ankommer H.M. Dronning Margrethe med kongeskibet Dannebrog til Havnepladsen, hvorefter Hendes Majestæt kører med karet gennem Aarhus City frem til Rådhuspladsen, og alle byens borgere og gæster får hermed mulighed for at fejre majestæten på festligste vis i byens rum.

Dronningen på Store Torv, folkefest i Mindeparken og fotoudstilling af Dronningen
Lørdag 4. juni kan Dronningen igen opleves i midtbyen, når hun besøger Store Torv og aflægger to af torvets butikker et besøg med Aarhus City Forening som vært.
Om eftermiddagen er der stor folkefest i Mindeparken med musik, underholdning og meget andet – igen med Dronningens tilstedeværelse.

På Store Torv kan du desuden hele juni måned opleve en helt særlig fotoudstilling om H.M. Dronningen og hendes tilknytning til Smilets By gennem årtierne.

Koncerter og underholdning på Bispetorvet og aftenåbne butikker til kl. 22.00 fredag 3. juni
På Bispetorvet kan du fredag eftermiddag og aften se frem til gratis musik og underholdning med Chief 1, Anna David og X Factor finalist Kári og flere andre spændende indslag.

Samtidig står byens butikker klar med aftenåbne døre til kl. 22.00, så der er rig mulighed for at gøre en god handel og få masser af gode oplevelser med hjem.

Se indslag fra TVAarhus om Dronningens besøg HER.

Vi glæder os til at byde velkommen til H. M. Dronningen og Royale Verdensbilleder i Aarhus City.

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk