Nyhedsarkiv

Hygge, Kultur, Mad og drikke, Oplevelser

Too Good To Go og Arla Food Fest inviterer til fællesspisning på Tangkrogen lørdag 7. september 2019

Der lagt i ovnen til folkefest, når Too Good To Go byder på langbordsmiddag i forbindelse med Arla Food Fest 2019. Menuen bliver fremtryllet af Rub & Stub og bygger – naturligvis – på overskudsråvarer, dvs. råvarer, som af den ene eller anden grund ikke længere kan sælges i forretningerne. Måske nærmer de sig udløbsdatoen, måske er der fejl på etiketten. Råvarerne i sig selv fejler intet, og når Rub & Stub får fingrene i dem, er der udsigt til gourmet på folkekøkken-måden.

Rub & Stub er en socialøkonomisk virksomhed, som arbejder for at promovere en mere bæredygtig madkultur med særligt fokus på madspildsreduktion. Og mindre madspild er lig med Too Good To Go,
som har specialiseret sig i salg af overskudsvarer fra både forhandlere og producenter via app, webshop og en fysisk butik på Frederiksberg.

Sammen vil de to virksomheder i år arrangere fællesmiddag til Arla Food Fest 2019 , som finder sted på Tangkrogen i Aarhus.

Too Good To Go leverer ingredienserne sammen med bl.a. Arla, og Rub & Stub kreerer menuen.

De besøgende kan glæde sig til et brag af en festmiddag med masser af hygge og en madspildsquiz med chance for gode præmier.

Indtægterne fra billetsalget går til til Arla Fondens MADlejr .

Tid og sted:
Lørdag 7. september kl. 17.00-19.00 på Tangkrogen i Aarhus.

Køb billet HER og læs mere om Arla Food Fest HER.

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk