Nyhedsarkiv

Kultur, Mad og drikke, Musik, Oplevelser

Oplev det bedste fra Thailand under Verdensbilleder 2018

Glæd dig til to dage i Aarhus, der er fulde af indtryk fra mange steder i verden. Og Thailand kommer således også til byen i form af repræsentanter fra ”Sawasdee Thai-Dansk Forening – Thai Heritage Aarhus”.

I år kommer der udsædvanligt mange herboende thaier som deltager i Explore the World with Aarhus/Verdensbilleder. Siriat S. Andersen, der er leder af foreningen i det østjyske område, har formået at få ikke mindre end omkring 100 deltagere med til den store event.

Og kan du lide blomster samt et væld af farverige kjoler og udsmykning, så bør du stå klar, når den festlige parade går gennem byen. Her vil man kunne opleve et farveshow af glade dansende thaier.
Frivillige fra venskabsforeningen vil fra deres telt på Bispetorvet servere smagsprøver på eksotisk thaimad samt vise deres specielle kunst i udskæring af frugt, forklarer Sirirat S. Andersen.

Også Den Thailandske Ambassade sender repræsentanter til Aarhus for at opleve den helt særlige stemning under Verdensbilleder.

I løbet af fredag 1. og lørdag 2. juni vil der være mulighed for at opleve mange af de traditionelle thai-danse fra scenen på Bispetorvet. Det vil nemlig ske med deltagelse fra minimum 50 thailandske dansere, som kan lidt udover det sædvanlige.

”Vi har deltaget i Verdensbilleder i 2012, 2016 og 2017, og vi er rigtig glade for at kunne være med i år med det største antal deltagere nogensinde. Det er spændende, og vi håber at folk vil besøge os på Bispetorvet,” afslutter Sirirat S. Andersen

 

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk