Nyhedsarkiv

Kultur

Kinesisk nytårsfest i Musikhuset: Velkommen til Gedens År


“Xian Nian Hao”

Sådan vil det lyde igen og igen i Musikhuset Aarhus søndag 22. februar. Foreningen Danmark-Kina markerer traditionen tro det kinesiske nytår, og “xian nian hao” betyder godt nytår på kinesisk. Mange kinesere og endnu flere danskere mødes til det kinesiske nytår. Det er den største folkefest i den kinesiske kultur, og i år skal gederne på banen. Det er nemlig gedens år efter kinesisk astrologi.

Vi kan se frem til geder i mange forskellige afskygninger, både kunstneriske, levende og forvandlet til diverse lækkerier!

Det kræver noget at styrke sig på med de mange oplevelser, der står i kø. Op på briksen til zoneterapi eller akupunktur, bliv overrasket af O Sole Mio på kinesisk, nyd den imponerende drage sno sig gennem foyeren. Dvæl ved den yndefulde taiji, drøm om en rejse, smag den gode te, overvær den kinesiske trup fra Jiangsu optræde med sang og dans, lad børnene more sig med spisepinde i børnehjørnet. Få dit navn skrevet på kinesisk med kalligrafi, beundr antikviteterne, lad dig friste af perler og sjaler, få en snak om en god bog. Tag en pause i tehuset med en lykkekage og lyt til klaverspil og Chili Turell. Prøv lykken i lotteriet og overvej måske en kinesisk elbil. Se den nyeste elektronik fra Huawei og ring gratis hjem til Kina takket være Lebara. Bliv fascineret af de delikate papirklip og få et foredrag med på vejen. Og meget, meget andet.

Kom og vær med til at fejre Gedens År søndag 22. februar kl. 11.00-17.00 i Musikhuset. Og så er det endda alt sammen ganske gratis.

Læs mere om arrangementet her.

 

 

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk