Nyhedsarkiv

Kultur, Oplevelser

Besøg Nepal på Bispetorvet under Verdensbilleder 2018

Til årets Verdensbilleder kan du få et helt unikt indblik i et af verdens mest enestående lande. Nepal besøger nemlig Aarhus med et stort set-up på Bispetorvet, hvor du kan finde masser af inspiration om en af Østens absolutte mest spektakulære rejsedestinationer.

Nepals spændende historie, kulinariske overraskelser, farverige kultur og ikke mindst naturoplevelser med verdens højeste tinder bjergtager millioner af besøgende hvert år. Nepal er populært symboliseret over hele kloden som ”verdens tag” – landet med det højeste bjerg i verden; Mount Everest. Det lille sydasiatiske land er hjemsted for verdens højeste snedækkede bjerge og en meget lang række forskellige etniske grupper med levende kulturer,  religioner, antik historie og sprog.

Nepal er beliggende mellem de meget store nationer Indien og Kina, men er stadig i stand til at bevare en spændende og unik kultur, der tydeligt er sin helt egen. Nepal er et af de meget få lande i verden, hvor en så enorm klimatisk, topografisk og naturmæssig mangfoldighed har så dramatisk karakter og er placeret på et så forholdsvist lille geografisk område.

Unik rejsedestination
Nepal er også meget rig på biologisk mangfoldighed og er hjemsted for et overraskende bredt udvalg af flora, fauna og dyreliv. Den meget omfattende kultur, kunst og historie tiltrækker rigtigt mange gæster og turister hvert år, som bl.a. også besøger landet for at opleve de forskellige religioner, der eksisterer harmonisk blandt de mange etniske grupper, der tilsammen danner folket i Nepal. Og så er der naturligvis de helt enestående naturoplevelser, som ikke findes mage til andre steder på hele kloden.

Besøg enestående Nepal i hjerter af Aarhus
Under Verdensbilleder 1. og 2. juni kan du få masser af inspiration til én af verdens mest spektakulære rejsedestinationer Nepal. På Bispetorvet kan du møde masser af repræsentanter fra SOTTO, som er Nepals organisation for rejse- og turoperatører. Du kan høre meget mere om rejser til Nepal, om historiske, kulturelle og kulinariske oplevelser, om outdoor og adventureoplevelser og om hoteller, indkvartering og transport.

 

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk