Nyhedsarkiv

Kultur, Oplevelser

Besøg Let’s go Aarhus Rejse- og oplevelsesmesse og kom GRATIS i Tivoli Friheden

Glæd jer til lørdag 20. og søndag 21. september, hvor I kan besøge messen ”Let´s Go Aarhus Rejse- og oplevelsesmesse” i HERMANs – det nye kultur- og kongreshus – smukt beliggende i Tivoli Frihedens dejlige have i Aarhus.

Når du køber billet får du:
• indgang til messen med fri adgang til alle stande og foredrag lørdag eller søndag
• mulighed for at deltage i konkurrencer med flotte præmier, bl.a. rejser m.m.
GRATIS adgang til Tivoli Friheden (normalpris op til 110,-)
• mulighed for at gøre en fantastisk handel med helt særlige messetilbud

Billetter og indgang
Indgang til messen SKAL ske gennem CASINO-indgangen. Indgangen finder I rundt om hjørnet til venstre for Tivoli Frihedens hovedindgang.
Billetpris voksen KUN kr. 50,- (og børn over 12 år)
Billetpris barn KUN 25,- (til og med 12 år)
(Vil I have turbånd til Friheden kan de købes på messen, i Caféen inde i HERMANs)

Messen
Messen præsenteres af Aarhus Tours i samarbejde med rejsebureauer og virksomheder med spændende produkter og ydelser. Der er derfor lagt op til spændende udstillere, foredrag, konkurrencer med flotte præmier og meget mere, når vi slår dørene op begge dage fra kl. 10.00-17.00 – og der er masser at komme efter:

Ferie og rejser
Hent inspiration til jeres næste og helt unikke ferie. Hvad med en safari til Tanzania eller Kenya, en ”Bounty-ferie” til Maldiverne, rundrejser i USA, Indien og Nepal, vinrejser, golfrejser, musik- og sportsrejser, rejser til Østen og Caribien, Dubai, Spanien eller Grækenland, eller hvad med et krydstogt i Middelhavet, Hawaii, Caribien, Australien, New Zealand, Skandinavien eller hele jorden rundt…

Og meget mere
Få gode råd om privatøkonomi, pension og boligfinansiering, om rejsevaluta, om lækre designerbriller, kontaktlinser og synskorrektioner flot tøjdesign i læder, leje og leasing af biler, vin bragt lige til døren, eller forkæl jer selv med spændende sundhedsartikler.

Foredrag, aktiviteter og konkurrencer
Hele weekenden kan I opleve foredrag, rejsebeskrivelser og aktiviteter. Ole Helmig fortæller med humor og et glimt i øjet om et langt og spændende lægeliv. Rejsearrangører fortæller om ferieoplevelser og rejser i hele verden. Oplev de fantastiske to-hjulede Segways køre rundt i hele Friheden. Både lørdag og søndag kan I også deltage i masser af konkurrencer om fantastiske præmier, rejser, produkter m.m.

Nyd en hel dag i Friheden
Når du har købt billet til messen, kan du bruge hele dagen i Friheden. Friheden har åbent HELE weekenden (lørdag og søndag kl. 11.30-19.00), og det betyder at I kan kombinere jeres messebesøg med en dag i Friheden for hele familien. Der er altså noget for alle – både børn og voksne, forældre eller kærester, svigerbørn og børnebørn og nysgerrige og legesyge i alle aldre. Da Friheden har åbent, kan I samtidig finde alt hvad hjertet begærer af mad og drikke i parkens mange caféer, restauranter og boder.

På gensyn til Let´s Go Rejse- og oplevelsesmessen i HERMANs i Tivoli Friheden Aarhus i weekenden 20. og 21. september.

Let´sgo2014B, Londonbus foran Tivoli

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk