Nyhedsarkiv

Kultur, Oplevelser

Besøg Århus Charter på Store Torv 4. juni

Hvor går sommerferien hen? Århus Charter er under Verdensbilleder 4. juni til rejsemekka på Store Torv med det helt nye koncept, KulturCharter, som kombinerer charterrejser med unikke, specialarrangerede oplevelser. 

Er du træt af den traditionelle charterferie? Men gider du omvendt ikke selv arrangere den helt store oplevelsesferie? Så kom til Verdensbilleder og Midnatsshopping i Aarhus 4. juni og hør om en helt ny rejseform fra Århus Charter, KulturCharter.

”KulturCharter er det bedste fra to verdener. Med konceptet vil vi bygge bro mellem det unikke og autentiske fra oplevelsesferien og alt det bedste, trygge og sikre fra charterferien,” forklarer Henrik G. Jensen, bureauchef og medejer af Århus Charter.

”Konceptet er rettet mod de aktive, kultursøgende gæster, der gerne vil opleve eller genopleve de klassiske charterdestinationer på en ny måde og få en ferie, hvor man kombinerer afslapning, sol og strand med aktive og autentiske kulturoplevelser. Selvfølgelig kan man google sig til meget, men man sparer altså tid både før og under rejsen ved at have os til at hjælpe. Vi har ekspertisen og kender de gode steder og alle hemmelighederne med 27 års erfaring i kufferten” siger han.

Afprøves på Cypern
I første omgang kan man få glæde af konceptet på Cypern.

”Cypern er i forvejen en unik destination for os, fordi vi holder til på sydvest siden af øen i og omkring den charmerende havneby Pafos, hvor man er omgivet af historiens vingesus og livet blandt de lokale. Vi mener, at Cypern er et godt sted at vælge KulturCharter, fordi her er natur, seværdigheder og kultur, så man kan  skræddersy de unikke oplevelser, man gerne vil have, forklarer Henrik G. Jensen.

Gratis service
På Århus Charters kontor på Marselisborg Lystbådehavn i Aarhus vil der være en decideret oplevelsesguide, som kan hjælpe med at skræddersy rejserne.

”Man kan få et møde med oplevelsesguiden enten personligt på kontoret eller i telefonen. Så får vi afdækket, hvad man har af behov og budget til oplevelserne. Så vælger vi ud af de mulige oplevelser og sender et skræddersyet program til gæsten ud fra den snak,” forklarer han.

Det er ture, der primært skal foregå på egen hånd – men som bliver planlagt med hjælp fra oplevelsesguiden på kontoret.

”Med udgangspunkt i gæstens hotel ser vi på mulighederne og ønskerne. Det kan være til fods, på cykel eller i lejet bil. Det er den ægte destination, vi vil vise dem. Så vi skal væk fra neonskilte og de mest turistede attraktioner og finde de små perler, som kun de lokale kender”.

Målet for turen kan så være natur, cykelruter, gastronomiske oplevelser, vinsmagning, vandreture, shopping, lokale events, byvandring eller måske bare kulturen i området. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

”Vi vil give vores gæster alle hemmelighederne og trække på vores store erfaring som rejsebureau.

Gæsterne får tryghed sammenholdt med unikke oplevelser”. Det er gratis at benytte sig af Århus Charters oplevelsesguide, og tanken er, at konceptet skal udvides til andre destinationer, hvis det bliver godt modtaget.

”Vi vil gøre det nemt og bekvemt at få de ekstra oplevelser og for eksempel hjælpe med at leje cykler, så der er styr på den del hjemmefra. KulturCharter er skræddersyede charterferier med fokus på det autentiske og det unikke. Man får trygheden i en pakkerejse med dygtige danske rejseledere, og styr på fly, hotel, bustransfer og så videre, og så kombineres dette med unikke ferieoplevelser. Vi oplever flere og flere gæster, som efterspørger autentiske oplevelser på charterferien, hvor man gør noget andet end naboen. Det vil vi gerne hjælpe med, for vi tror på, at den kombination vil tiltale mange,” siger Henrik G. Jensen.

VIND REJSE,-)
VIND en uges ferie til Mallorca i august eller september med Århus Charter (værdi kr. 10.000,-)
Præmien fra Århus Charter er for 2 personer og inkluderer flyrejse fra Aarhus Airport, hotelophold i en uge på Hotel Maracaibo i 2-værelses lejlighed med pool-udsigt.
Maracaibo er et populært lejlighedshotel, der har en ideel placering med kun ganske kort gåafstand til både skøn sandstrand og by med et stort udvalg af restauranter, barer og butikker.
Læs mere om hotellet og alle Århus Charters destinationer på www.aarhuscharter.dk
For at deltage i konkurrencen skal du besøge Århus Charters telt på Store Torv 4. juni – her kan du også se masser af andre HELT SPECIELLE REJSETILBUD, som kun udbydes 4. juni.

Vinderen udtrækkes på scenen på Bispetorv 4. juni kl. 21.15.

VIND Rejsegavekort med Århus Charter
Når du besøger Århus Charters telt på Store Torv 4. juni kan du vinde rejsegavekort hele dagen. Du får udleveret dit eget lykkenummer og kan straks se om du har vundet et af rejsegavekortene.
Du deltager samtidig automatisk i lodtrækningen om HOVEDPRÆMIEN, som er en rejse for to personer til Hotel Maracaibo på Mallorca med afrejse fra Aarhus Airport i august eller september 2015.

Om Århus Charter & Cypern
• Århus Charter blev stiftet i 1988 af søstrene Ulla Stæt Andersen og Jette Rantala. I september 2014 solgte søstrene rejsebureauet til ejerne af Primo Tours, Bjarke Hansen og Henrik Søndergaard.
• Århus Charter er den eneste danske charteroperatør, der flyver direkte til Pafos fra Aarhus Airport, og har gjort det siden 1992.
• Cypern er Middelhavets tredjestørste ø og har med sit subtropiske middelhavsklima 340 solskinsdage om året. Pafos, Cyperns fjerdestørste by, ligger på øens sydvestlige kyst, og har ca. 35.000 indbyggere. Byen er specielt udvalgt af Århus Charter, da den mestrer kombinationen af moderne ferieby og et væld af spændende historiske mindesmærker.
• Byen er øens gamle romerske hovedstad, hvilket har givet anledning til en placering på UNESCOs Verdensarvsliste.
• Pafos er ligesom Aarhus udvalgt til at være Europæisk Kulturhovedstad i 2017.

Se mere om Århus Charter her.

 

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk