Nyhedsarkiv

Ikke kategoriseret

The Vic – årets modebutik 2011

Den århusianske tøj- og interiørbutik TheVic har i dag fået overrakt prisen som Årets Modebutik 2011 af Pej Gruppen Scandinavian Trend Institute ved en prisoverrækkelse i forbindelse med den Københavnske modeuge.

Nu kan århusianerne shoppe i årets Modebutik 2011 – i hvert fald ifølge Pej Gruppen Scandinavian Trend Institute.

Juryens begrundelse var, “at TheVic er en gennemført verden, hvor originalitet og æstetik følges ad og flirter med kant og eksklusivitet. Butikken, som har eksisteret siden 2008, har en særlig måde at arbejde med trends på.”

Hver sæson skaber TheVic tre nye trenduniverser, hvor de fanger tidsånden indenfor mode og interiør og indretter hele butikken i tråd med de tendenser, de mener, er de bedste. TheVic er en tøjbutik med mere end bare tøj. Her kan du både få tilbehør til dig selv og boligen.

Hos TheVic er de meget stolte af prisen:

”Der sker noget helt særligt på den århusianske modescene lige nu, som er blevet stærkere og meget selvstændig de seneste år. Vi er meget glade for at være med til at løfte modebilledet i byen og oplever stor efterspørgsel på varer, der skiller sig lidt ud fra mængden. Vi kan mærke, at kunderne er blevet meget bevidste om, hvad de vil have og stiller krav til produkterne. Det er virkelig fantastisk at opleve” siger Majken V.L. Skjødt, indehaver af TheVic.

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk