Nyhedsarkiv

Ikke kategoriseret

Verdensbilleder/Midnatsåbent i Aarhus City

Verdensbilleder 2011 tager dig med til Caribien og de Dansk Vestindiske Øer

Temaet for den traditionsrige Aarhus event i Verdensbilleder bliver “Caribien” med særlig fokus på Dansk Vestindien. Samtidig udvides eventen til en 3-dages begivenhed dog med særlig vægt på sidste dagen – onsdag den 1. juni, hvor butikkerne i Aarhus City holder åbent til midnat.

Verdensbilleder er hvert år et stort trækplaster i Aarhus City, hvor gader, torve og stræder følger et bestemt land, by eller kontinent. Tidligere var alt koncentreret om en dag, men i år får endnu flere glæde af Verdensbilleder, da der i to dage op til den 1. juni varmes op med events, der har relation til Caribien og ikke mindst de Dansk Vestindiske Øer.

Autentisk underholdning

Verdensbilleder har nemlig fået stor opbakning fra bl.a. de Dansk Vestindiske Øer, hvor U.S. Guvernør John P. de Jongh, Jr., glæder sig til at kunne præsentere nogle af øens kulturelle perler. ”Vi har utroligt meget at byde på – sol og strande samt en spændende kultur og historie, der binder vores nationer sammen på mange måder”, fortæller han og fortsætter ”vi er også glade for at kunne bakke op omkring festivalen, hvor bl.a. øernes legendariske calypsoband, Stanley & Ten Sleepless Knights, Bill Bass på steel pans og unge dansere fra ”Music in Motion” flyves til Aarhus for at optræde på byens gratis scener og deltage i den store Caribienparade”. Så der venter de mange besøgende en hel speciel caribisk oplevelse med indslag som ikke tidligere er vist i Danmark. Såfremt lysten til en rejse til Caribien skulle melde sig, så er der også rig mulighed for at lade sig inspirere i rejseteltene i City, hvor man bl.a. kan få sig en snak med øernes turistorganisation, Virgin Islands dep. of Tourism, og naturligvis også få inspiration fra f.eks. Cuba og Jamaica.

Den helt store shoppingaften

Verdensbilleder er selvfølgelig også synonymt med shopping med helt ekstraordinære tilbud. Og der bliver rig mulighed for at få shoppet igennem, da butikkerne først lukker kl. 24.00. Det bliver med andre ord en aften for hele familien med musik, dans og ikke mindst shopping til den helt store guldmedalje.

PROGRAM

Mediepartner:

 

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk