Nyhedsarkiv

Ikke kategoriseret

KMD Challenge i Aarhus City

KMD Challenge Aarhus er et af de smukkeste og mest indbydende halvdistance triatlonstævner i Europa. KMD Challenge Aarhus har en unik international profil og vil kombinere triatlon og kultur på en ny og innovativ måde.

Med centrum i Aarhus og med Skanderborg og Odder som flot kulisse venter der deltagere og tilskuere en unik oplevelse når KMD Challenge Aarhus skydes igang for første gang søndag den 3. juli 2011.

Deltagerne hopper i vandet ved Tangkrogen og svømmer 1,9 kilometer i det rolige vand i Aarhus bugt, hvor udstillingen Sculpture by the Sea vil blive integreret i svømmeruten. Efter svømningen påbegynder deltagerne de 90 kilometers cykling på den smukke og kuperede rute til Skanderborg og retur på lukkede veje.

Tilbage ved Tangkrogen stiller deltagerne cyklerne og begiver sig ud på de afsluttede 21 kilometer løb gennem Aarhus, forbi nogle af de smukkest attraktioner. Som højdepunkt, løber deltagerne gennem museum for moderne kunst, ARoS.

Udover KMD Challenge Aarhus, afholdes der et motions-triatlon fredag den 1. juli på Tangkrogen 4:18:4 triathlon.  Deltagerne skal svømme 400 meter i det rolige vand i Århus bugt, hvorefter de cykler 18 km på de smukke veje i Marselisborg skov. Til sidst skal deltagerne løbe 4 km lang den smukke udstilling, Sculpture by the Sea, før de kommer i mål ved Tangkrogen.

Se mere på www.challengeaarhus.com

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk