Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/aarhus-city.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 536
Julen kommer til Aarhus City den 25. november 2011 - Aarhus City ForeningAarhus City Forening

Nyhedsarkiv

Ikke kategoriseret

Julen kommer til Aarhus City den 25. november 2011

Endelig er det jul… Fredag den 25. november kl. 18.00 ankommer julemanden til Aarhus City, hvilket bliver det officielle startskud på julen. Julemanden går forrest i den traditionsrige juleparade og tænder stjernetæppet over Strøget og som noget nyt i år tænder han også juletræet på Rådhuspladsen.

Juleparade
Så har julemanden forladt Grønland og har meldt sin ankomst med skibet 908 Brigaden til Honnørkaj 12 fredag den 25. november kl. 18.00. Derfra vil han køre forrest i den årlige juleparade, som kommer igennem gaderne i Aarhus City. I paraden vil han have sine hjælpenisser i en cadillac, brandbiler og veteranbiler, der sammen med nisseorkestret vil få julestemningen op på kogepunktet. Selvfølgelig vil der være juleknas til alle. Juleparaden akkompagneres med fuld musik, når både den Jyske Pigegarde, Aarhus Pigegarde, Senex Brass Band, FDF og DDS Aarhus Skov Tambourkorps slår juletonerne an.

Stjernetæppet over Strøget
Julen er for alvor en realitet, når det 850 meter lange stjernetæppe med en ½ million funklende pærer tændes. Julemanden tænder for ”kontakten” kl. ca. 18.45, hvorefter nattehimlen er lyst helt op i Aarhus City. Ingen andre steder finder du en lignende juleudsmykning, hvor nattehimlen altid er fyldt med funklende stjerner.

Aftenshopping i Aarhus City
– fredag den 25. november med masser af tilbud

Der er mange julegaver, der skal købes inden juleaften og i Aarhus City gør vi alt for, at du kan nå det til rette tid. Butikkernes åbningstider er udvidede og en enkel aften holdes der tilmed åbent helt frem til kl. 23.00 med masser af juletilbud.  Fredag den 25. november bliver for mange dagen, hvor årets første julegaver bliver købt. Alle butikkerne har fået pyntet flot op til jul og byder alle velkommen til juleshopping.

Gør et kup
Til aftenåbent vil mange af butikkerne have helt ekstraordinære tilbud, der kun gælder denne aften, så du kan tilmed være heldig at komme hjem med store gaver til små penge. Det er da den helt rigtige måde at komme i denne rette julestemning.

NYHED
Juletræet på Rådhuspladsen tændes i år fredag den 25. november kl. 19.30. For første gang tændes det store og flotte juletræ på Rådhuspladsen i forbindelse med den årlige juleparade, der afvikles fredag den 25. november. Dermed kan alle se frem til to store begivenheder på én aften. Det er Borgmester Jacob Bundsgaard i tæt samarbejde med julemanden, der vil tænde træet og få det til at funkle.

Det giver nærmest et lille sus i maven, når det store juletræ på Rådhuspladsen tændes. Så er julen en realitet i Aarhus. Aftenen byder også på musikalsk underholdning med Musikskolens nissekor, der sætter gang i stemningen med deres julesange.

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk