Vind en Wonderland King Size Bed fra SengeSpecialisten!

USA

Size matters! – Dem, der sir’ andet, har en virkelig lille seng…

Hos SengeSpecialisten er de dedikerede til den gode nattesøvn, og under USA Festivalen den 4. juni slår de et slag for det amerikanske ordsprog ”Size Matters”. Og ordsproget er skam ganske alvorligt ment. For størrelsen HAR betydning i dit sengevalg. Det blev SengeSpecialisten igen bekræftet i, da de tidligere i år begavede BC Aarhus’ amerikanske basketspiller, Charles Funches, med en ny seng. Sportsmanden var kommet til Danmark for at forstærke BC Aarhus Basketball ligahold. Men selv om Charles hurtigt faldt til i det østjyske – og på holdet, så oplevede han ofte problemer med at sove ordentligt om natten. Problemet var dog ikke hjemve til moren og søsteren tusindvis af kilometer væk i staten New York. Næh, udfordringen opstod i stedet fordi den seng, værtsfamilien havde installeret ham i, slet ikke var lang nok til at rumme den to meter og fire centimeter høje – og fuldvoksne – forward. Basketspilleren har dog siden fået sin nattesøvn – takket være SengeSpecialisten, der besluttede at donere en King Size seng til atleten. ”Alle fortjener en god nats søvn. I dette tilfælde kunne vi være med til at gøre noget godt for en gæst i vores land – og for en værdifuld spiller på byens nye baskethold, derfor valgte vi at støtte Charles med en seng,” forklarer SengeSpecialistens salgschef, Henrik Ladefoged.

Alle fortjener en god nattesøvn
Og det er mantraet hos sengekæden, SengeSpecialisten, at alle fortjener en god nattesøvn. Og det er et mantra kunderne er enige i, måske fordi vi mennesker faktisk tilbringer 30 procent af vores liv på langs. Sengekæden blev etableret i 1999 af iværksætteren og SengeSpecialistens salgs- og marketingsdirektør, Jørgen Staal. På en erhvervsadresse på 250 kvm i Aarhus C – uden parkeringsplads og med ringe lagerfaciliteter – åbnede første butik i den række, der senere blev til kæden, SengeSpecialisten.
Butikskæden har siden opstarten i 1999 med succes åbnet i alt 11 butikker i Jylland og på Fyn.

Mød SengeSpecialisten tirsdag d. 4. juni kl. 12-20 på Clemens Bro, hvor du kan vinde en Wonderland King Size Bed. Se også mere om konkurrencen her.

 

Tekst: Louise Mandal Deruginsky

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk