USA Festival i børnehøjde

På pladsen foran Musikhuset vil Børnekulissen arrangere festlig, farverig og fantasifuld underholdning for familier og børn under USA Festivalen den 4. juni. Kom og lad dig underholde og lær mere om alt fra indianere til rokketænder.

USA Festivalen er bestemt ikke kun for de voksne. Også familiens yngste kan se frem til en festlig dag i Aarhus. Det gælder blot om at møde op ved Musikhuset, og så sørger Børnekulissen, der er en projektorienteret kulturinstitution i Aarhus Kommune, for underholdningen for familiens mindste i løbet dagen den 4. juni. I tæt samspil med børnene underholder, formidler og fortæller de og deres dygtige samarbejdspartenere om alt fra rokketænder til musik og sang, og har du ikke fået nok af vinterens kælketure, så kan du foran Musikhuset tage en tur på en kælkebane i juni måned!

Amerikanske indianere på programmet
Kælkebakken indbyder til fart og spænding, Musikskolen Laura spiller op til trommedans, hatteteatret inviterer børnene op på scenen, og UNO Friluftscenter indbyder til bålaktiviteter og motoriske udfordringer. Og dét er blot et lille udsnit af programmet!
Børnekulissens tætpakkede program byder helt i USA Festivalens ånd også på fantastiske fortællinger om USA’s oprindelige folk – Indianerne. Folket, der fik sit navn, da den opdagelsesrejsende Christopher Columbus i det 15. århundrede gik i land i det, han troede var Indien, men som senere viste sig at være det land, vi i dag kalder USA. Her mødte han det indfødte folk og navngav dem Indianere. Den 4. juni vil børnene kunne møde indianere, når Børnekulissen byder på fortællinger om et par fjollede indianerhøvdinger, et par kloge heste og en vigtig bisonjagt.

Se programmet her.

Tekst: Louise Mandal Deruginsky

 

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk