The Tall Ships Races

4. – 7. juli 2013

Til sommer sætter verdens smukkeste skibe hinanden stævne i Aarhus, når startskuddet lyder til The Tall Ships Races 2013.

Verdens største kapsejlads for sejlførende skoleskibe lægger igen vejen forbi Aarhus og vil fylde havnen med op mod 100 smukke skibe og 3.000 besætningsmedlemmer fra hele verden.

Tusindvis af unge søfolk fra hele verden og flere hundrede tusind besøgende vil fylde Aarhus og skabe et maritimt folkeliv uden sidestykke. The Tall Ships Races Aarhus fylder havnen med kulturoplevelser i mange afskygninger og på eventpladsen vil der være et væld af gratis aktiviteter fra morgen til aften.

The Tall Ships Races 2013 Aarhus byder på masser af aktiviteter fra første skridt på havnepladsen. I Aarhus vil skibene ikke blot være til pynt – de bliver bragt mest muligt i spil og er derfor et centralt omdrejningspunkt for eventen. Eventen byder på et stort familieaktivitetsprogram, som skal skabe liv og stemning og engagere de mange besøgende til at deltage aktivt ved at se, røre, lugte, smage og lytte til den maritime event.

Der er gratis adgang til eventområdet og på de deltagende skibe, som holder åben skib.

Se mere om The Tall Ships Races 2013 her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk