Tag med Radio go!FM på ferie

 

RADIO_go!FM logo_4-farvet

På Clemens Torv holder der en ægte bus fra London under Europa Festivalen. Herfra sender Radio go!FM de bedste oplevelser fra festivalen ud i æteren, og du kan lytte med fra kl. 14-18.

af Lene Grønborg Poulsen

Byens lokale radio er også med, når Aarhus City Forening holder Europa Festival onsdag 4. juni. På Clemens Torv er der parkeret en vaskeægte London bus, og herfra vil radioværten Andreas Lynge sende live. Andreas Lynge er 21 år og dermed radiostationens yngste vært:
”Noget af det sjoveste ved at lave radio er, når man kommer ud i byen og møder folk,” understreger han.
Og det får han rig mulighed for til Europa Festival, hvor Radio go!FM fra bussen på Clemens Torv  vil berette om forskellige oplevelser i byen samt have besøg af flere kendte gæster.
Radiokanalen er gået med i samarbejdet, fordi de gerne vil støtte op om lokale events. Derudover synes de, at århusianere, som måske ikke kan nå ind til byen under Europa Festival, også skal have en mulighed for at lytte med. Samtidig kan radioudsendelsen fungere som en optakt til festivalen, hvor folk kan lytte med derhjemme, inden de tager ind til byen, eller man kan skrue op for ’lyden af Aarhus’ i bilen på vej ind mod festivalen.

Vind en ferie!
I samarbejde med Aarhus City Foreningen udlodder Radio go!FM på dagen et rejsegavekort for to personer til en europæisk destination. Har du lyst til at deltage, kan du gå ind på radiostationens hjemmeside www.gofm.dk og deltage i en konkurrence i dagene op til 4. juni.
Radio go!FM kan endnu ikke afsløre, hvordan konkurrencen kommer til at forløbe i praksis, men de lover, at det ikke bliver kedeligt, og der vil være underholdning til både lyttere og de fremmødte på Clemens Torv.

Interview med deltagere i Europa festival
Radio go!FM inviterer forskellige gæster ind i London bussen til en snak om Europa Festival i løbet af sendetiden.

Fakta om Radio go!FM
– Radio go!FM startede i 2008.
– Det er en lokal radio for dig, der bor i Aarhus. Radiostationen udgår fra Aarhus med studier i midtbyen, som er bemandet af lokale studieværter.
– Du kan lytte til Radio go!FM på følgende frekvenser: FM 92.2 (Skejby), FM 94.6 (City), FM 106.5 (Skåde Bakker), FM 107.9 (Rønde) samt på Yousee Kabel FM 95.4 og Stofa Kabel FM 88.4. samt streaming via app og hjemmeside.

Læs mere på www.gofm.dk og https://www.facebook.com/goFMAarhus 

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk