Stemning og musik på Klostertorvet

Den 4. juni vil Klostertorvet summe af amerikanske toner fra en række bands og musikere – og tonerne kan oplagt nydes sammen med en omgang amerikansk BBQ og en kold Budweiser-øl.

Klostertorvet er kendt for at være et samlingspunkt for hygge og fest i Aarhus. Og under USA Festivalen vil Klostertorvet med garanti leve op til sit gode ry. Under USA Festivalen den 4. juni vil cafeerne på Klostertorv trække ud på pladsen, og udendørsserveringen vil byde på blandt andet amerikansk BBQ og kolde Budweiser’s. Og også musikprogrammet ligger klar og sikrer, at det fra klokken 15 vil summe af amerikanske toner på torvet, hvor du kan opleve en bred palette af kunstnere fra bigbands til sigøjnerjazz og amerikansk folk.

Konkurrence for børn og unge
Butikken Street Ammo inviterer samtidig til Trick-konkurrence for unge under 18, der har talent og lyst til at konkurrere om dagens bedste skater-trick. I bedste amerikanerstil hylder butikken sporten, der jo har rødder helt tilbage til 1960’ernes surfer-kultur i Californien, og som har udviklet og spredt sig til hele verden. Der vil være spændende ”Give aways” fra butikken, og en DJ vil sætte den helt rigtige musikalske ramme om skater-konkurrencen.
Trick-konkurrencen løber fra klokken 16.

Musikprogrammet på Klostertorvet:
Klokken 15 starter musikprogrammet med Gipsy Jazz fra bandet Strings and Buttons. Herefter følger Keep The Change Big Band og Per Pels afslutter musikparaden sammen med sit band.

 

Tekst: Louise Mandal Deruginsky

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk