Sculpture By The Sea

Sculpture by the Sea 2013

Aarhusbugtens strande lagde i sommeren 2011 sand, græs og skov til den verdensberømte skulpturudstilling, og de mange tusinde besøgende havde en fantastisk oplevelse med de specielle skulpturer. Vi ser allerede nu frem til endnu engang at kunne byde velkommen til Sculpture by the Sea, når udstillingen besøger Aarhus igen i sommeren 2013.

Se meget mere om Sculpture by the Sea 2013 her.

 

Om Sculpture by the Sea 2011:

I omegnen af 500.000 besøgende fik sig en enestående kunstoplevelse under åben himmel, da den første omgang af Sculpture by the Sea Aarhus åbnede i juni 2009. Til sommer vender den spektakulære kunstudstilling tilbage i de smukke omgivelser langs Aarhus Bugten med 60 nye, spændende skulpturer af kunstnere fra 21 nationer over hele verden.

Farvestrålende strikkede gopler i garn, en seks meter høj strandstol og et hus, hvor regnen konstant siler ned
inden for, er bare nogle af de spændende værker, man kan glæde sig til at opleve på sommerens Sculpture by the Sea Aarhus.

I det hele taget er der skruet godt op for de store oplevelser, når den succesrige skulpturudstilling åbner i en ny  version i juni 2011, fortæller Karen Louise Juhl Christensen, der er udstillingsleder på Sculpture by the Sea Aarhus.

”Sculpture by the Sea Aarhus bliver mindst lige så flot og spændende som i 2009, og de besøgende kan se frem til en kunstoplevelse, hvor vi ønsker at involvere publikum med en lang række aktiviteter for både børn og voksne.”

Og med flere nye tiltag er der skruet godt op for ambitionerne på sommerens Sculpture by the Sea Aarhus,  tilføjer Karen Louise Juhl Christensen: ”Den tre kilometer lange gåtur på Sculpture by the Sea er i sig selv en sund og frisk oplevelse, der udfordrer de besøgende til at se på kunst med nye øjne. I år ønsker vi i Aarhus at udvide det sundhedsfremmende aspekt ved udstillingen
og tilbyder derfor også forskellige spændende motionsaktiviteter, der kan give publikum nye perspektiver på kulpturoplevelserne.”

På udstillingen i 2009 travede tusindvis af både småbørnsfamilier, ældre ægtepar, unge, motionister og hundeluftere afsted på den smukke, inspirerende skulpturvandring, og med de nye tiltag satses der på, at Sculpture by the Sea Aarhus i 2011 bliver en endnu større succes. Udstillingsperioden er derfor også udvidet fra 2009-udgavens tre uger til fire en halv uge fra den 2. juni til den 3. juli, og det håber udstillingsleder Karen Louise Juhl Christensen, vil få ekstra mange til at besøge udstillingen.

”Sculpture by the Sea Aarhus er en fantastisk mulighed for at se kunst på en utraditionel måde. Udstillingen trækker folk ud i naturen, og så ser man på skulpturerne med nye øjne. Samtidig er udstillingen så dejlig uforpligtende. Man kan komme, når man vil, og det er jo også ganske gratis, så vi håber, at folk igen i år vil tage udstillingen til sig og lægge vejen forbi”, slutter Karen Louise Juhl Christensen.

Læs mere på http://www.sculpturebythesea.dk/

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk