Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/aarhus-city.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 536
Rockabilly i Bruunsgade - Aarhus City ForeningAarhus City Forening

Rockabilly i Bruunsgade

M.P. Bruunsgade vil den 4. juni være indhyllet i amerikansk 50’er- stemning. Rockabilly-temaet tager sit naturlige afsæt i gadens populære restaurant, ”The Diner”. Den 4. juni vil Aarhus være centrum for en shopping,- rejse – og kulturfestival indhyllet i et amerikansk tema. Og Bruunsgade fester naturligvis med.

Og valget af tema for Bruunsgade var oplagt, idet gaden jo huser Aarhus’ eneste ægte, amerikanske Diner. The Diner i M.P. Bruunsgade 42 er som taget ud af amerikanske film og Tv-serier og bringer tankerne tilbage på 1950’ernes klassiske diner, hvor James Dean og Marilyn Monroe pyntede på væggene, hvor Juke-boxen tronede i hjørnet, og hvor burgere, milkshakes og fries blev sendt over disken i en lind strøm. Konceptet i The Diner er som dengang! Og et af stedets vartegn er, at de under USA Festivalen.

Tætpakket program
I Bruunsgade centreret omkring kirkepladsen vil du den 4. juni derfor kunne møde cirka 30 unge 50’erklædte mennesker fra Himmerlands Ungdomsskole. De udklædte unge vil være med til skabe den helt ægte rockabilly-stemning i kvarteret, lave underholdning for børn og i det hele taget sprede glæde, hvor end de går, når de danser, synger og spiller musik. Derudover vil der blandt andet være bålsteder med pandekagebagning og Marshmallowristning, musik fra en flok dygtige gademusikanter og 50’er musik fra en DJ, hvor professionelle dansere vil være med til at skabe en god stemning og få gang i ”dansegulvet”.

Så træk i festtøjet og fest med, når Bruunsgade hylder USA og Rockabilly-tiden d. 4. juni.

Program
■ Kl. 14: Koncert med 3 dygtige “gademusikanter”med 3 dygtige “gademusikanter”

■ Kl. 14-16: Minigolf for de småMinigolf for de små

■ Kl. 15-17: Ansigtsmaling for de små igtsmaling for de små

■ Kl. 15-17: Bålsteder med pandekage bagning samt marshmallowristning i ægte amerikansk stil.

■ Kl. 17: Mød Aarhus TigersMød Aarhus Tigers

■ Kl. 17: Genhør koncerten med de 3 gademusikanterhør koncerten med de 3

■ Kl. 18.15: USA Festivals-Paraden vil omkring dette tidspunkt gå igennem Bruunsgade

■ kl. 17.20: Bruunsgade byder op til dans med DJ’en Dusty Wax, som udelukkende vil spille musik fra 50’erne.

Tekst: Louise Mandal Deruginsky

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk