På to hjul rundt i Europa

SW_logo_cmyk
Segway er et tohjulet køretøj, som hurtigt er blevet populært blandt turister i mange europæiske storbyer. Under Europa Festival kan du se de sjove Segways i den store parade, mens du på Clemens Bro kan besøge deres stand.

Af Lene Grønborg Poulsen

En Segway er et helt specielt tohjulet køretøj, hvor du med din kropsbalance styrer både retning og fart. Her er der hverken speeder eller rat, og Segway’en fører dig i den retning, du bevæger dig. Hos SegWorld i Aarhus kan du prøve de smarte køretøjer, og som det eneste sted i verden, kan du boltre dig på en offroad-SegWaybane i 6000 kvadratmeter omgivelser med bjerg-og ørkenlandskaber.
”SegWorld er det første center af sin slags i verden, så på den måde er det et meget unikt koncept. Planen er da også, at vi skal åbne nye centre rundt om i Europa i den nærmeste fremtid, forklarer Hans Peter Paulsen, direktør i SegWorld.

Mød SegWays til Europa festival
Når den store og festlige parade går gennem byen under Europa Festival, bliver det med ca. 15 mand på SegWays. Derudover kan du komme tættere på de tohjulede maskiner på Clemens Bro, hvor SegWorld har en stand.
”Udover at være en del af optoget, kan interesserede møde os på Clemens Bro. Her har vi forskellige modeller af SegWays med, som folk kan kigge på, og på dagen vil vi desuden lave en konkurrence, så enkelte udvalgte kan vinde en tur på en SegWay,” understreger Hans Peter Paulsen.
SegWays er nemlig også et populært transportmiddel, når man skal se en by, og i mange europæiske storbyer kan turister vælge at se byens turistattraktioner via en guidet tur på SegWays. Den mulighed opstår også snart i Aarhus, og Hans Peter Paulsen forklarer, at de netop er ved at fintune ruten og snart skal vise et hold amerikanske turister rundt på den måde.
”Vi glæder os til en sjov dag til Europa Festival, og vi håber, at folk vil kigge forbi og høre mere om de ting, vi kan tilbyde,” afslutter han.

Prøv SegWays på bane
– Får du blod på tanden til at køre mere på SegWays under Europa Festival, kan du booke en tid hos SegWorld.
– SegWorld er verdens første forlystelsespark med SegWays.
– Her kan du give den gas på SegWorlds 600 kvadratmeter. Der er baner i forskellige sværhedsgrader.
– Du finder SegWorld på adressen: Søren Nymarks Vej 8A, 8270 Højbjerg.
– Se også: www.segworld.dk

 

 

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk