Oplev USA med Top Tours

USA er et særdeles populært rejsemål blandt danske turister. Hos Top Tours tilbyder de et væld af forskellige USArejser, og kun fantasien sætter grænser.

USA er et land, der på grund af sin størrelse og varierende geografiske forhold, har så mange imponerende steder at se og så mange ting at foretage sig, at det kan være svært at bevare overblikket og vælge lige præcis hvilken USArejse, der er den rigtige for dig og din familie. Hos Top Tours har man gjort lidt af arbejdet for jer og udvalgt enkelte destinationer og rejseformer, der varierer i længde og indhold, men som alle giver en fantastisk oplevelse og et godt indtryk af mulighedernes land. Hos Top Tours er omdrejningspunktet, at der tages afsæt i den enkeltes ønsker, behov, budget – og at ingen opgave er for lille og ingen for stor.

Krydstogt
En krydstogtrejse er en nem og ofte billig ferieform, da det meste er inkluderet i prisen. Her slipper du for at skulle leje bil, booke hotel og spise ude hver dag, og samtidig kan du nå at opleve flere øer og byer på kort tid. Mange børnefamilier sætter pris på denne rejseform, fordi familien er samlet og stadigvæk kan få opfyldt forskellige ønsker og behov. Der er masser af børneaktiviteter ombord og kasino, biografer og barer til de voksne. Hos Top Tours tilbyder de blandt andet Caribienkrydstogt fra Miami og Fort Lauderdale.

Aircruises
Et aircruise er en gruppetur og en komfortabel rejseform, der til samme pris som en traditionel bustur eller kør-selv ferie, giver jer mere tid til sightseeing og oplevelser. Det er en slags roadtrip med fly. Ved at benytte private lufthavne undgår man køer og tidskrævende sikkerhedskontroller, og I køres til hotellerne i busser og kufferterne leveres direkte til værelset. Aircruise er en nem og anderledes måde at opleve USA på.

Storbyferie
Oplev en af USA’s mange storbyer – og oplev byer, der har alt, hvad hjertet måtte begære. New York er en metropol af forskellige nationaliteter, kulturer, kunst, musik, teater og mad. Men USA har mange andre fantastiske storbyer at byde på. Washington, Chicago eller Las Vegas for at nævne nogle. Men også en by som Boston er et besøg værd. Byen, der er en af verdens ældste, har et charmerende, historisk vingesus over sig, små hyggelige shopping-gader og et europæisk udtryk.

Kør-selv eller motorhome
Oplev Florida, Californien, Vestkysten eller måske New England på en fast tilrettelagt tur, hvor der er sørget for, at I får set de mest interessante områder. På Top Tours ture er der rig mulighed for at besøge mange af de kendte attraktioner og rig lejlighed til at opleve den spændende natur og de charmerende byer. Hjemmefra er der sørget for en udførlig udarbejdet kørselsvejledning på dansk eller engelsk, praktiske informationer og hotelvouchers.

Familieferie
Florida er perfekt til en rigtig familieferie. I Florida kan I opleve forlystelsesparker i verdensklasse, se det imponerende Kennedy Space Center, kaste jer i bølgerne ved Miami Beach og tage den uforglemmelige køretur over alle broerne og øerne til Key West. Der er enestående naturoplevelser både i The Everglades, hvor I kan se alligatorer og masser af andre dyr i deres rette element – og langs Floridas vestkyst, hvor manatees (søkøer), skildpadder i alle størrelser og delfiner boltrer sig på hver sin måde i vandet.

Du finder Top Tours på Klostertorvet i Aarhus.

Under USA Festivalen kan du også møde Top Tours’ medarbejdere i teltet ”Discover America” på Lille Torv og på Clemens Bro.

 

Tekst: Louise Mandal Deruginsky

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk