Nordea støtter Aarhus’ kulturliv

Nordea støtter Aarhus’ kulturliv – og bakker naturligvis også op om USA Festivalen den 4. juni. Og går din virksomhed med drømme om at tage turen til Mulighedernes Land – USA – så kan Nordea hjælpe med at gøre drømmen til virkelighed.

Aarhus er udgangspunktet, men udsynet er internationalt! Sådan tænker de i Nordea i Aarhus. For Aarhus er en attraktiv by med et rigt kulturliv, og Nordea er med til at sponsorere og støtte til bevaringen af den århusianske og danske kultur. Dette har på lokalt plan blandt andet været ved støtte til Den Gamle By, ARoS, Aarhus Kunstmuseum, Musikhuset og Aarhus Festuge. ”Nordea finansierer vækst. Vi medvirker til byens fortsatte ekspansion. En ekspansion, som kendetegnes ved, at der aldrig er investeret så meget af så mange i selve byen Aarhus som netop nu. Det drejer sig om infrastruktur, nye bydele og i øvrigt investering i erhvervs- og kulturlivet,” siger Heine Bach, der er områdedirektør i Nordea Aarhus.

Drømmer du om USA?
Igennem tiden er mange rejst over Atlanten til Guds eget Land i jagten på at få opfyldt sine forretningsdrømme. Og det århusianske erhvervsliv kan roligt drømme stort. For Nordea støtter op om erhvervslivet i Aarhus, og her er de klar over, at vækst kræver handlekraft. Handlekraft fra både virksomhedens og bankens side. Nordea er derfor med til at støtte op med kapital, når virksomhederne skal ud over landegrænserne, uanset om det gælder Europa, Asien eller USA.

 

Tekst: Louise Mandal Deruginsky

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk