Nordea bakker op om Europa Festival

nordea

På Strøget i Aarhus har Nordea filialer på Sct. Clemens Torv samt i Søndergade. Banken har støttet Europa Festival økonomisk, da de mener festivalen vil gavne byens positive udvikling.

af Lene Grønborg Poulsen

”Vi støtter op om Aarhus City Forenings Europa Festival med et sponsorbidrag. Med huse på Sct. Clemens Torv samt i Søndergade er vi centralt placeret i byen, og det er vigtigt for os, at det er en by, som folk har lyst til at besøge, forklarer Henning Simonsen, områdedirektør i Nordea, Aarhus Privat.
Nordea er en finanskoncern i Norden og Østersøregionen med hovedsæde i Stockholm, og derudover er Nordea godt repræsenteret i Danmark og Aarhus. Henning Simonsen forklarer, at den lokale forankring er vigtig for Nordea:
”Vi har valgt at støtte Europa Festival, fordi vi gerne vil øge den positive udvikling, der skal være for handelslivet i Aarhus. Selv laver vi ikke aktiviteter, og på dagen holder vi åbent til kl. 16. Et sponsorbidrag var derfor den bedste måde, vi kan bidrage til festivalen på,” understreger han.

Europæisk valuta
Og selvom Nordea bankerne ikke holder åbent til kl. 24 under Europa Festival 4. juni, så deltager de på en måde i temaet alligevel. I bankens pengeautomater kan du nemlig hæve Euro kontant døgnet rundt, og århusianerne samt turister kan derfor altid få europæisk valuta i hånden – hurtigt og nemt.
”På Sct. Clemens Torv kan man hæve Euro i vores pengeautomat. Det viser jo, at vi er til rådighed, når folks skal et eller andet, og hvis man f.eks. skal ud at rejse, har man ofte brug for kontanter til turen. Vi skal være tilgængelige 24-7,” forklarer Henning Simonsen.
Udover at kunne hæve valuta i pengeautomaterne på alle tider af døgnet, tilbyder Nordea også, at kunderne nemt kan få adgang til deres kontooplysninger og overføre penge fra både computer og telefon.
”Vi ser frem til en spændende dag i Aarhus under Europa Festival, og vi håber, at århusianerne vil tage godt imod det og bakke op om arrangementet, afslutter Henning Simonsen.

Fakta om Nordea:
– Nordea er en finanskoncern i Norden og Østersøregionen med hovedsæde i Stockholm.
– Virksomheden beskæftiger sig med aktiviteter inden for tre forretningsområder: Retail Banking, Corporate and Institutional Banking og Asset Management & Life.
– Nordea i Aarhus dækker geografisk et område svarende til Aarhus Kommune. Her er de repræsenteret 21 steder med et fintmasket filialnet, og de sikrer derved den lokale tilstedeværelse for vore mere end 100.000 private kunder og erhvervskunder.
– På Strøget finder du Nordea på Sct. Clemens Torv og på Søndergade.

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk