New Orleans i Aarhus

Sidegaderne – området omkring Klostergade, Gl. Munkegade og Grønnegade – vil i anledningen af USA Festivalen den 4. juni være forvandlet til et lille New Orleans med udendørslamper, live-musik og cajuninspireret mad. Den amerikanske sydstatsby New Orleans har længe været kendt som en smeltedigel af kulturer og kunst. Byen er kendt og elsket for sin pulserende stemning og alligevel afslappede og varme atmosfære med masser af god, gammel blues og jazztoner og god mad til følge. Og det er netop derfor, at området omkring sidegaderne har taget dette tema til sig.

”Vi håber, at der vil være en rigtig god New Orleans-stemning i gaderne – og vi synes, temaet passer godt til os og det, Sidegaderne er kendt for,” fortæller Jette Lykke, der er ejer af Cafe Stardust, som sammen med Cafe Gemmestedet lægger fortov til aftenens musikalske indslag, udendørsservering og hygge.

Mississippi Delta Blues og New Orleans Jazz
Fra klokken 18 vil der foran Cafe Stardust være linet op til musik i sand New Orleans-ånd, så Mississippi Delta Blues og New Orleans Jazz vil fylde området den 4. juni. Cafe Stardust serverer i dagens anledning også cajun-inspireret mad fra kødgryderne, ligesom butikken vil have forskellige tilbud hver time, mens nabobutikkerne Drum City, Art De Mix og mange flere holder længe åbent og sørger for god, New Orleans-stemning i det lille kvarter.

 

 

Tekst: Louise Mandal Deruginsky

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk