Musik på Klostertorvet 2011

Til Verdensbilleder vil det ellers så fredelige Klostertorv omdannes til et farverigt torv, hvor der bliver rig mulighed for at gå på opdagelse. Live-musik og god stemning er bare noget af det, du kan glæde dig til. Allerede fra mandag aften kan du høre den første live-koncert på torvet.

Stemningen vil være på kogepunktet, når musikken lyder på Klostertorv. Og det bliver allerede fra mandag aften og igen tirsdag. Onsdag bliver musik fra midt på eftermiddagen og helt frem til midnat og, hvis vejret tillader det, så vil du kunne købe mad fra grillen.

Caribisk og dansk musik
Du kan glæde dig til et skønt mix af både dansk musik, men også underholdning fra musikerne fra St. Croix. Dermed bliver Klostertorvet en skøn blanding af calypso og dansk rock/pop.

Keep the Change
Band med musikalske ambitioner inden for jazz med undertoner af funk og pop; 20 personer fordelt på saxofoner, trompeter, basuner, rytmegruppe og sanger(inde).

Ramt i Natten
Ramt i Natten spiller kendte dansehits fra de sidste 60 år med alle de kunstnere som alle kender. Med en kæmpe genremæssig brede, der svinger fra pop, rock ‘n’ roll til disco.

Flim Flam
Repertoiret er kendte numre af både danske og udenlandske kunstnere. F.eks. Thomas Helmig, Gasolin, Beatles, Robbie Williams, Alphabeat og mange mange flere. Den eneste fællesnævner er, at alle sange er hits, som publikum kender.

Doc Petersen
Doc Petersen kommer fra St. Croix til Verdensbilleder. Publikum kan forvente sig et meget bredt repertoire, hvor man kommer vidt omkring i de musikalske genrer – dog med undertoner af calypso.

Bill Bass
Bill Bass spiller på ståltrommer og har 2 mere med i sit band og de kommer også fra ST. Croix. Han har spillet siden 1972 og vundet hæder for sin musik i hele verden.

Program

Mandag 30/5  18.00-21.00  Keep The Cange Bigband

Tirsdag 31/5   16.00-22.00  Ramt i natten – Doc Petersen – Bill Bass

Onsdag 1/6    15.00-24.00 Ramt i natten – Doc Petersen – Bill Bass – Flim Flam

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk