Musik og underholdning på Store Torv

Musikalsk fest på Store Torv mandag d. 4. juni

Både danske og thailandske artister vil mandag d. 4. juni optræde på Store Torv, som bliver det musiske samlingspunkt til Verdensbilleder. På scenen århusianerne kunne opleve alt fra thailandsk jazz til dansk rap, farverige danseshows og endda thailandsk kampkunst, så der bliver helt sikkert oplevelser for enhver smag.

Blandt de musikalske oplevelser på Store Torv vil man bl.a. kunne opleve det fantastiske thailandske jazz-band The Kasetsart Jazz Ensemble, som kommer helt fra Bangkok til lejligheden. Som thailandske indslag optræder også den thailandske DJ Pev og det lokale Aarhus-band Gee Onchoi, som står for moderne thaimusik og altid er garanter for en festlig optræden. Derudover får scenen besøg af den dansk-thailandske sangerinde Christina Chanee, som bl.a. er kendt som vinder af Dansk Melodi grand prix, musikeren Bjarne Langhoff, som er kendt fra TV2s The Voice og ingen ringere end den danske kunstner Ditte Marie, som til Verdensbilleder vil give en fantastisk koncert sammen med en af både Danmarks – og Europas bedste – rappere Al Agami.

Mellem de mange koncerter kan man på scenen opleve thailandsk kampkunst ved Krabi Kra Bong og en række forskellige thailandske dansegrupper, som vil levere traditionsrige og farverige danseshows, som man kender dem fra Thailand. Arrangementet kulminerer med et brag af et festfyrværkeri kl. 24.00.

Gee Onchoi
Lokalt Aarhus-band, som består af en gruppe meget musikalske herboende thaier. Gee Onchoi spiller moderne thai-musik og giver koncerter rundt i hele Europa.

The Kasetsart Jazz Ensemble
Thailandsk jazz-kvartet, der i Thailand er kendt for deres moderne fortolkninger af den thailandske konges musik. Til Verdensbilleder vil de fylde Store Torv med feststemning og glade jazz-toner.

Bjarne Langhoff
Bjarne Langhoff er en fantastisk sanger, som bl.a. blev danmarkskendt gennem TV2-programmet The Voice. Han er også en vaskeægte Aarhus-personlighed og har tidligere været med til bl.a. opsætningen af Chess på Aarhus Teater.

Southern Breeze
Den thailandske dansegruppe ”Southern Breeze” imponerer med deres klassiske og eksotiske danseshow, der viser et smukt og varieret udbud af lokale thailandske dansearter. Danserne kombinerer den nutidige moderne folkedans med den traditionelle thailandske dans’ ynde og skønhed. Gruppen blev dannet i 2005 som et velgørende tiltag med udelukkende frivillige dansere og med det formål at hjælpe Thailand med at rejse sig igen efter tsunamien i 2004. Siden da har gruppen rejst verden rundt og optrådt med utallige shows og på den måde promoveret den thailandske kunst og kultur.

Ditte Marie
Ditte Marie optræder til hverdag som frontfigur i Aarhus-bandet Le Freak, men til Verdensbilleder vil hun levere en festlig musikalsk oplevelse i samspil med rapperen Al Agami. Ditte Marie er kendt for sit store sangtalent og har bl.a. optrådt til Dansk Melodi Grand Prix to gange.

Al Agami
Dansk-afrikansk rapper, som uden overdrivelse må betegnes som en af Danmarks og Europas bedste. Han er internationalt anerkendt, har en række udgivelser bag sig og er også kendt fra diverse TV-shows.

Christina Chanee
Dansk-thailandsk sangerinde, der i 2010 sammen med Tomas N’evergreen vandt Dansk Melodi Grand Prix med sangen “In a moment like this,” der efterfølgende opnåede en fjerdeplads ved Det Internationale Melodigrandprix i Norge.

 

Program mandag d. 4. juni, Store Torv

Kl. 16.00: Præsentation og åbning
Kl. 16.05: Gee Ochoi Band
Kl. 16.50: Klassisk thai-dansegruppe, Thai-Nord
Kl. 17.20: The Kasetsart Jazz Ensemble fra Bangkok
Kl. 18.20: Bjarne Langhoff
Kl. 19.10: Krabi Kra Bong, thailandsk kampkunst
Kl. 19.35: Southern Breeze, klassisk thai-dans
Kl. 19.55: Ditte Marie featuring Al Agami
Kl. 20.45: Traditionel thai-dans, Thai-Nord
Kl. 21.10: The Kasetsart Jazz Ensemble fra Bangkok
Kl. 21.40: Klassisk thai-dansegruppe, Thai-Nord
Kl. 22.00: DJ Pev
Kl. 22.10: Gee Onchoi Band
Kl. 22.50: Southern Breeze, klassisk thai-dans
Kl. 23.15: Christina Chanee
Kl. 25.50: Grand Finale
Kl. 24.00: Festfyrværkeri

 

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk