MINI-udstilling på Bispetorv og Store Torv

Hvis al den snak om Thailand, sol og sommer får dig til at drømme om sydlige himmelstrøg og sommerferie, så skulle du måske kigge forbi MINI-udstillingen til Verdensbilleder. Her kan du nemlig opleve den lækre MINI Cabriolet og drømme videre om den perfekte bilferie og sommer under åben himmel.

Når Aarhus inviterer til rejse-, kultur- og shoppingfestivalen Verdensbilleder, så udstiller Bayern AutoGroup Aarhus de lækre MINI-biler i midtbyen. Her er det muligt at kigge forbi, lære om de forskellige modeller og få en snak om bilerne. Fælles for de forskellige MINIer er bæredygtighed, den rappe bybil-stil, og at de er sjove at køre i.
MINI-bilen, som vi kender den i dag, har en lang og spændende designhistorie. Den er en genopfindelse af den originale og populære Morris Mini, som er designet af den græske bildesigner Alec Issigonis og blev sat i produktion i 1959. I Danmark blev den solgt under navnet Morris Mascot, og den blev en af de mest solgte biler i Danmark i 1960’erne og starten af 1970’erne. I 2001 blev MINIen opkøbt af BMW og den første nye MINI blev sat i produktion. Den er en nyfortolkning af den klassiske model og findes i dag i stadig flere forskellige spændende udgaver. Priserne er  netop blevet sænket og starter nu fra 199.000 kr.

MINI-udstilling
Lørdag d. 2. juni på Bispetorv og mandag d. 4. juni på Store Torv.

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk