Middelhavs-krydstogtet starter på Clemens Bro

 

Top Tours_logo


Den 4. juni kan du på Clemens Bro blandt andet besøge en af Danmarks helt store rejsearrangører, Top Tours, der har en masse gode tilbud på både krydstogter, europæiske og oversøiske rejsemål.

Vind et krydstogt
Der bliver mulighed for at vinde et krydstogt i Middelhavet. Præmien omfatter flyrejse fra dansk lufthavn til Barcelona t/r, transport fra Barcelona lufthavn til havnen, 7 nætters krydstogt med MSC Splendida med helpension i indvendig kahyt. Der sejles fra Barcelona til Marseilles, videre til Genova, Napoli, Sicilien og Tunesien og retur til Barcelona. I kan udover en række skønne rejsemål forvente et dejligt klima og 25-28 grader. Luk øjnene og forestil jer selv på soldækket at dette luksusskib.

Vælg mellem følgende afrejsedatoer: 5., 12., 19. eller 26.september 2014.
Præmiens værdi er kr. 22.000,-

For at deltage i konkurrencen skal du besøge Top Tours’ telt på Clemens Bro eller forretningen på Kloster Torvet 4. juni hvor du begge steder kan deltage indtil kl. 19.00. Præmien trækkes herefter og offentliggøres på scenen på Store Torv kl. ca. 21.00. Du kan også deltage i konkurrencen ved at klikke her.

Fakta om Top Tours
Top Tours har mere end 25 ansatte og 5 kontorer i Aarhus, Vallebo, Helsingør, Frederiksberg og Bangkok
Rejsebureauet åbnede i 2002 og har aldrig haft underskud. Der omsattes for over 120 millioner i 2012 og i 2005 blev Top Tours kåret som årets Gazelle virksomhed af dagbladet Børsen.
Udover krydstogter er Top Tours specialister i pakkerejser til Østen, Australien, Dubai, USA, Tobago, og Maldiverne.

Læs meget mere om Top Tours og alle deres rejsedestinationer på www.toptours.dk

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk