Kolde drikkevarer og fodbold på Bispetorv

RoyalUnibrew_logo (1), til www

Under Europa Festival vil Bispetorv summe af sjove fodboldaktiviteter arrangeret af Ceres. Bagefter kan du nyde en kold øl eller vand i deres hyggelige chillout-område.

Af Lene Grønborg Poulsen

Vær klar til en hylende sjov dag og aften på Bispetorv, hvor Ceres arrangerer fodboldstemning for både unge og ældre. Her kan du blandt andet teste, hvor hårdt du kan sparke til en fodbold, eller du kan udfordre dine venner og familie i bordfodbold. Når du har tabt pusten ved de spændende aktiviteter, er det tid til at tage en pause i Ceres chillout-område lige ved siden af. Her kan du slappe af med en vand eller øl i hånden, mens du diskuterer sparketeknik og stillingen i jeres interne bordfodboldturnering højlydt.
”Ceres vil gerne være aktive i Aarhus. Vi ser Aarhus City Forening som en god samarbejdspartner, der har nogle vigtige fremtidsplaner for byen. Derudover vil vi vise, at vi er tilgængelige i byen, selvom vores fabrik er lukket. Det er vigtigt for os at signalere, at Aarhus stadig betyder noget for os,” understreger Lars Jensen account manager fra Ceres.
På Bispetorv samarbejder Ceres med Fodboldfabrikken fra Aarhus, og på den måde vil der være flere forskellige aktiviteter for dem, der kan lide at lege med en bold. Endelig vil der være et udskænkningssted, for uden vand og øl bliver det ikke en rigtig dansk fodboldfest.

Udskænkning under koncerterne
På Store Torv vil du kunne høre flere spændende koncerter med bl.a. Karen Mukupa, Grace Tither, Clemens og Dúné, og adskillige mennesker vil valfarte til scenen for at få en spændende musikalsk oplevelse under Europa Festival. Og når mange mennesker er samlet om musik, er Ceres mestre i at servere kolde øl og vand hurtigt og effektivt.
”Vi deltager i mange lokale begivenheder i Aarhus, fordi vi synes, at århusianerne skal have et forhold til vores øl. Det er blandt andet også derfor, at vi har indgået samarbejder med lokale kræfter som Tivoli Friheden, AGF og nu også Europa Festival,” forklarer Lars Jensen afsluttende.

Fakta om Ceres – Royal Unibrew
– Ceres og Royal Unibrew producerer, markedsfører, sælger og distribuerer mange forskellige drikkevarer. Her fokuserer de på brandede produkter inden for øl, malt- og læskedrikke, herunder sodavand, vand og juice samt cider og long drinks.
– Ceres og Royal Unibrew er en ledende regional aktør på en række markeder i Vest- og Østeuropa samt på de internationale markeder for maltdrikke.
– Deres hovedmarkeder omfatter primært Danmark, Finland, Italien og Tyskland samt Letland, Litauen og Estland. De internationale markeder for maltdrikke omfatter en række etablerede markeder i Caribien og større byer i Europa.

Fakta om Fodboldfabrikken
-Hos Fodboldfabrikken kan du spille indendørs fodhold midt i Aarhus og bestille tid via nettet.
– Efter kampen kan man fortsætte med 3. halvleg i det tilhørende klubhus med bar, fladskærme, bordfodbold og FIFA-pods.
– Du finder Fodboldfabrikken på Ceres Alle 1, 8000 Aarhus C. Se mere og bestil din tid på www.fodboldfabrikken.dk

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk