Klostertorvet forvandles til byernes by

Keep The Change Big Band, til www

Tag med til byernes by – Paris. Klostertorv byder på nybagte croissanter, lune crepes, klassisk løgsuppe og god vin. Det hele piftes op med franskinspireret livemusik.

Den parisiske stemning vil allerede fra morgenstunden strømme ud fra Klostertorvet, hvor duften af café creme og nybagte croissanter vil blande sig med franske toner fra caféernes højtalere. Her vil århusianerne kunne nyde lækre lune crepes og baguettes på torvet eller suge stemningen til sig fra en plads i skyggen med et spil backgammon og en Pastis.
Dagen igennem vil hele Klostertorvet være iklædt den franske tricolore. Om eftermiddagen understreges stemningen af franskinspireret livejazz, mens DJ’en vender klassiske gamle franske vinyler. Der vi endvidere hele aftenen blive udskænket mousserende franske vine fra den udendørs bar.

Spis som de gør i Paris
Café Smagløs serverer dagen igennem klassisk fransk løgsuppe, og Ministeriet har i dagens anledning sammensat en lækker fransk aftenmenu bestående af:

Forret: Foie gras terrine på sprøde salater
Hovedret: Coq au vin / torsk en papilotte
Dessert: Gateau Marcel avec sorbet au citron
Til ministeriets aftenmenu vil der blive serveret dejlige franske vine.

Musikken på Klostertorv
Keep The Change Big Band
Keep The Change Big Band har et alsidigt repertoire, men vigtigst af alt spiller de altid for at underholde publikum. På deres repertoire er der f.eks. numre med Frank Sinatra og Michael Bublé, men de spiller også arrangementer af kendte numre som f.eks. Light My Fire og Sex Bomb.

Mumbo Jumbo Swing Trio
Mumbo Jumbo Swing Trio er en nyopstartet trio, der er opstået i kølvandet på en lang række jamsessions og koncerter i det århusianske gypsy-jazz miljø. Trioen spiller traditionelt gypsyjazz i stil med Django Reinhardt. I dagens anledning får trioen opbakning af sangerinden Theresa Schæfer, der også er en gammel kending århusianske gypsyjazz jam-miljø. Glæd dig til en spændende koncert!

 

 

 

 

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk