Italien og midnatsåbent i Bruun’s Galleri

Bruuns2, til www

Bruun’s Galleri leger med et italiensk tema under Europa Festival. Her blandes italiensk is, lækre smagsprøver, en flot Ferrari og god musik i et festligt shoppingevent med gode tilbud.

Af Lene Grønborg Poulsen

Kigger du forbi Bruun’s Galleri under Europa Festival, vil dit øje møde udsmykning i grønne, hvide og røde farver. Det store shoppingcenter ved Banegården i Aarhus sætter nemlig fokus på Italien. Center Manager Claus Brændgaard forklarer her, hvordan de fandt på temaet til årets festival:
”Som udgangspunkt ville vi lave noget, der er festligt for alle besøgende. Vi startede derfor med at se på hvilke aktiviteter, vi allerede havde i huset. Her i Bruun’s Galleri har vi jo Dolce Vita, som åbnede i 2013. De laver Danmarks bedste italienske is, og eftersom de var med på idéen om at skabe et italiensk tema, kunne vi straks gå videre,” forklarer han.

Gratis is til alle
Den italienske fest i Bruun’s Galleri starter allerede udenfor centeret på Banegårdspladsen, hvor der bliver delt tomme isbægere ud. Men inden du bliver fornærmet over at modtage et isbæger uden indhold, bør du tænke dig godt om – for på plan fem i Bruuns Galleri, ved butikkerne Modström og Superdry, bliver der delt gratis italiensk is ud fra Dolce Vita fra kl. 10 – 24.
Dolce Vita er en klassisk italiensk isbar, hvilket også kaldes for et gelateria. Her fremstilles isen efter italienske håndværkstraditioner og originale opskrifter, og du kan smage på alt fra frisk, let frugtsorbet til cremet, mørk chokoladeis. Selv om isen fryses i en ismaskine, er alle ingredienser rørt i hånden. Hver is bliver nøje fulgt og kontrolleret for smag og konsistens.
Dolce Vita ligger på plan fire i Bruuns Galleri, men under Europa Festival skal du altså bevæge dig en etage op, for at få en gratis smagsprøve på den italienske is.

Smagstorvet fra Italien

Is er dog ikke det eneste, du kan få lov til at smage på, hvis du kigger forbi Bruun’s Galleri under Europa Festivalen. I samarbejde med Kvickly laver de nemlig et spændende smagstorv med italienske specialiteter og vine. Her kan du sætte tænderne i forskellige madvarer som pesto, ost, honning samt diverse kvalitets vine, inden du måske får lyst til at købe lidt med hjem. Og får du trang til en kop kaffe efter maden, er hjælpen lige ved hånden, for smagstorvet er placeret på plan fire lige ved siden af kaffekæden Baresso.

Fart med Ferrari
Er du til fart, spænding og motorolie, bør du holde øje med centerets hjemmeside samt Facebook profil. I dagene op til Europa Festival vil Bruun’s Galleri nemlig lave en konkurrence, hvor de udlodder 10 ture i en ægte italiensk Ferrari. Der kommer således til at holde to lækre biler udenfor DGI huset under Europa Festival, og de vil skiftes til at køre en tur med konkurrencens vindere. Inde i centeret bliver publikum desuden underholdt af musik i løbet af aftenen, hvor italienske toner på forskellig vis vil sætte stemningen på dagen.

Alt under et tag

Udover festlighederne på dagen er der også andre gode grunde til at handle i Bruun’s Galleri, hvis man spørger Center Manager Claus Brændgaard:
”Hos Bruun’s Galleri kan man shoppe i 100 butikker. Vi har både danske og udenlandske butikskoncepter samt et bredt udvalg af restauranter, caféer, dagligvarer, Aarhus største biograf, minigolf på taget og intet mindre end 1000 parkeringspladser. På den måde kan vi tilbyde noget til alle, og vi har de nyeste brands og butikker samlet under et tag. Endelig tilbyder vi, at folk kan handle indendørs, hvis det regner eller er lidt koldt. Under Europa Festival kan folk desuden forvente, at der vil være rigtig mange gode tilbud i butikkerne,” understreger han.
Bruun’s Galleri åbnede i 2003, og det blev hurtigt et meget benyttet center af både århusianer og gæster. Med en placering midt i Aarhus i forlængelse af banegården, er det et populært knudepunkt for mange handlende i Aarhus – og Europa Festivalen bliver sikkert inden undtagelse.

 

 

 

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk