Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/aarhus-city.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 536
Hygge og livemusik på Klostertorv - Aarhus City ForeningAarhus City Forening

Hygge og livemusik på Klostertorv

Klostertorvet danner til Verdensbilleder rammen om den store officielle åbning af festivalen lørdag 2. juni. Derefter inviterer torvet på live-musik og masser af den særlige hygge, som Klostertorvet er så kendt for.

Lørdag d. 2. juni kl. 10.00 får Klostertorvet fint besøg, når Verdensbilleders store åbningsshow løber af stablen. Det bliver en  farverig formiddag, når thailandske munke, musikere og dansere kommer til byen for at åbne Verdensbilleder på festlig vis. Verdensbilleder åbner med en buddhistisk munkeceremoni, og bagefter vil der være åbningstaler ved Aarhus City Forenings direktør Claus Bech, kulturrådmand Marc Perera Christensen og den thailandske ambassadør Mr. Piyawat Niyomrerks, som gæster Aarhus i  anledningen af Verdensbilleder. Efter talerne vil det berømte thailandske jazz band The Kasetsart Jazz Ensemble skyde den musiske del af arrangementet i gang med glade jazz-toner, og bagefter vil den professionelle dansegruppe Southern Breeze optræde med klassisk thailandsk dans. Åbningsfestlighederne slutter med en koncert med det lokale Aarhus-band Gee Onchoi, som består af herboende thaier, der spiller moderne thailandsk musik.

Masser af god stemning og live-musik lørdag, søndag og mandag

Når den officielle festivitas er overstået, flytter caféerne på Klostertorv ud på pladsen, og den gode stemning bliver holdt ved lige af musikere på scenen, som leverer live-musik til alle torvets gæster. Der vil med andre ord være udendørsservering og masser af god stemning, når den klassiske cocktail af god musik og afslappet caféstemning, som Klostertorvet er så kendt for, blandes igen til Verdensbilleder. Både Café Smagløs og Café Ministeriet deltager i festlighederne og servicerer torvets gæster med udendørsservering under hele Verdensbilleder, hvor der også bliver arrangeret grillmad på torvet.

Boder og gode tilbud

De forskellige butikker på Klostertorv rykker også ud på torvet med små boder og ekstra gode tilbud i anledning af festivalen. Her kan du bl.a. møde Top Tours, som er rejsespecialister i lige nøjagtig Thailand. Der vil derudover være boder med thailandsk brugskunst, mad, frugt og slik.
Åbningstider for boderne:
Lørdag d. 2. og søndag d. 3. juni kl. 11-16
Mandag d. 4. juni kl. 11-22

Program, Klostertorv

Lørdag d. 2. juni kl. 10.00: Officiel åbning af Verdensbilleder
Lørdag d. 2. juni: Kl. 12.00 – 21.00: Live musik og udendørsservering
Søndag d. 3. juni: Kl. 11.00 – 15.00: Live musik og udendørsservering
Mandag d. 4. juni kl. 16.00 – 24.00: Live musik og udendørsservering

Oplev bl.a. Keep the Change Big Band og gospelkoret Enjoy.

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk