Frederiksgades program 2011

Til Verdensbilleder vil Frederiksgade byde på et overflødighedshorn af musik og gode tilbud i butikkerne. Derudover kan du komme til en hel unik udstilling med Caribiens Picasso, Roy Lawaetz, i FO’s idébutik.

Dette kan du se frem til i Frederiksgade:

Skøn dans
Dejlige kvinder vil lave ottetaller og svinge hofterne i forførende kostumer til besnærende musik, så tilskuerne kan glæde sig til at nyde denne opvisning i mavedans, som trods sine 4000 år på bagen, stadig er både seværdig og moderne.

Guitarskolen
Kursister fra guitarholdene hos giver sammen med deres underviser Claus Funder smagsprøver på det de har lært.
Helt unikt

FO-Aarhus’ Musik – og Medieværksted stiller op med to spændende bud på gode indslag til en festlig aften. Dels duoen Sonni & Brian, som udover guitar og klaver også kan klare sav, skeer og ja, tro det eller ej: Jodling, som måske i dagens anledning har en mere caribisk klang. Musik- og Medieværstedet præsenterer også den eventyrlige trio DWS (Danny, Winnie og Sonni), der plejer at trykke den af elektrisk, men på denne dag spiller akustiske.

Og så to fantastiske kor
Looney Tunes: Rytmisk kor – med swing og pop, hvor drivkraften for de ca. 45 sangere er glæden og udfordringen ved at synge god og velklingende kormusik.

Soul Mates: Er en vocalgruppe for kræsne ører og sjæle, der synger a cappella – numre med fede harmonier, rytmiske finesser og instrumentale imitationer.??Stilen kan være blød, rå, hektisk, lazy, groovy – tangerende til soul & jazz – og det, der ligger indimellem.

Roy Lawaetz
Man kalder ham Caribiens svar på Piccasso og på Lawaetz´s museet på Sct Croix strømmer folk til for at se hans kunst og ikke mindst hans Modular Triangle System, som er en helt unik måde at lave kunst på. Historisk set er Lawaetz familien´s historie meget interessant og kan spores helt tilbage til 1712 og i Danmark er der i dag 1200 efterkommere af Lawaezs familien. Roy Lawaetz vil ud over udstilling i FO Århus i Frederiksgade også holde foredrag og lysbillede show om både hans produktion af billeder og om Lawaetz familien.

FO Århus afholder foredrag:
Mandag d. 30 foredrag
Kl. 20 Roy Lawaetz

Tirsdag d. 31 foredrag
kl.19 Roy Lawaetz

Kl. 20 Mr. Robert A. Johnson

Onsdag d 1 juni foredrag
Kl. 15 Roy Lawaetz

Kl. 16 Mr Robert A. Johnson

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk